Pentagram Ve Metallica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    hocam sen o konser kaydı olan 2004 e kadar olanı ayır pederle bi konuşiyim alıcam onu :D...

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    pentagram kadar gaz verilen başka bir grup görmedim şu ülkede.hakediyorlarmı bu kadar ilgiyi muamma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    pentagram türkiyenin en iyi gruplarından diye düşünüyüroum hakediyoalr bence! sence niye haketmioalr?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    ucuzgiy.com sizin işinizi görür rap ve metal giyim de baya çeşit var..arkadaşın sattığı t-shirt te mevcut 23 yetale ye..ben bişeyler almıştım bi sorun çıkmadı..
    -----------------------------

bende birkaç şey almıştım en ufak bi sorun  dahi çıkmadı üstelik ne alırsan al kargo bedava :D 

https://twitter.com/erincsen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

SATILIKLAR ! VS.2 :)

HER TÜRLÜ METALLİCA tişörtü 35 tl

İşte bu : 30 tl

Metallica'nın şu ana kadar çıkan tüm cd ve dvd'leri (full) : 400 tl (bu arkadaşmın XD)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    tsihrtler nie 35??? bi tane resim koysana 35lik olanlardan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kaç tane türk grubu dinledin ki en iyi olarak seçtin.neden en iyi değiller çünkü debut albümleri sepultura kopyası trail blazer keza testament kopyası üstelik sadece müzik anlamında değil konsept imaj anlamında da aynı.unspoken'a gelicek olursan yine ahım şahım bir albüm değil.avrupa standartlarına göre vasat bir albüm.fakat türkiyede müzik ve metal müzik sektörü bktan olduğu için yapılan en iyi ürünmüş gibi lanse edildi.bir'de öyle.bir'in çok satılmasının nedeni türkçe olması,yıllardır bu piyasada olmaları ve aşık veyselden dem vurmaları.grubun diskografisini değerlendirecek olursak en iyisi bir gibi görünüyor fakat bir albümü whisky'nin - babanne veya dr.skull'un - hershey yolunda albümlerinden iyi değildir.neden haketmediklerine gelince; 20.yıl ayağına bir sürü konser verdiler.zaten 20.yıl hedesinden önce onlarca konserini izleyen bizler hep aynı şarkıları dinlemekten bıkmıştık.O kadar aradan sonra yeni albüm yapmak yerine 'bilmem kaçıncı yıl turnesi ismi ile' turneye çıkıp aynı setlistle konser verdikleri için haketmiyorlar.eminim kendileride bıktı aynı şarkıları çalmaktan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    arkdaslar kusura bakmayın üniv kaydı için sakaryadaydım giremedim tbt ye saint_of_rock pentagram tisörtü iyi durumdadır alırsan vereyim Drawlord pentagram ı ark istedi sana da metallica vereyim :) onlydeath bi tane daha metallica master of puppets var ama onu asla vermem cocuklarıma kalcak o :D ha bide arkadaslar siz bunları nasıl alcaksınız

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    black album, master of puppets , st.anger vs. album logolarının olduqu tişörtler işte :) her beden de var (ehuehe bisim dükkan varda XD)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    :D st anger fosforlu dmii gece parlıyor?

Toplam Hit: 4123 Toplam Mesaj: 38