folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Perinçek Olayı Sizce Reklammı?

Perinçek Olayı Sizce Reklammı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    din toplumların afyonudur lafını karl marx söledi die hatırlıyorum

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    oke hoca dediğin gibi karl marz ın sözüdür.Ben engels in yorumda okumuştum, ordan o şekilde aklıma gelmiş.. (Kitap: Komünist Manifesto)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Ertan Senin Bilimadamı Dediğin Adamların Hepsi Emperyalizme Boyun Egmiş İnsanlardır .Ve Kendi Aralarındanda Çıkması Normaldir Bugün Neden Türkiyeden Zeki Bir İnsan Çıkmıyor Salağı Bile Amerikalıya İngilize 5 Defa Bindirir.Bindiriyorlarda Nerde Diyeceksin Bizim Ülkemizde 1.Derecede Sosyal Bir Denge Yok Bir Öğrenci Kalemi Defteri Kitabı Har Vurup Harman Savururken Diger Ögrenci Kıçıkırık Bi Kalemi Zor Buluyor Ve Bunun Neticesinde Kalemi Bulan Gittiği Yere Kadar Gidiyor Kalemi Bulamayansa Ya Sanayi Yolunu Tutuyor Digeri İse Anne Babanın Sorumsuzluğu Altında Ya Hapçı Oluyor Yada Ekmek İçin Adam Öldürüyor

Dedigim Gibi Eger Ülkemizde Sosyal Bir Denge Olsa Nerelere Gelmezdkki...!!

To Be Or Not To Be
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bilim Adamları olmasaydı emin ol ki o şuan o bilgisayarın başında olmayacaktın..
    İkinci yanlışın, zeki insan ile akıllı insanı karıştırmak oldu. Türk insanı zeki dir ama akıllı değil. Yurtdışında çok gerizekalı insanlar mevcut. Yabancı ülkelerde gözlemlediğim kadarıyla sistemlerinin başlarındaki insanlar zeki insanlar diğerleri ise normal hatta normal altı insanlardır, fransa ve abd de buna şahit oldum.. Benim inancım şu yönde, hiç bir zaman hiçbir yerde eşitlik olamaz, eşit olan birşey de yoktur doğaya baktığımız da... Eşitlik sağlanamaz da onun yerine adaleti sağlamak daha mantıklıdır. İslam adaleti sağlamayı vaadeder, sosyalizm ise eşitliği vaad eder...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Ertan Senin Adalet Dedigin Olay Sadece 4 Halife dönemide Kaldı Ve Ondan Hiç Bi Zaman İslam Dünyasında Adalet Olmadı Ve Bundan Sonrada Sittin Sene Olmaz Bugün İran Suudi Arabistan Bile Şeriatle Yönetiliyor Bir Bak Adalet VArmı

To Be Or Not To Be
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) öncelikle islam ile insanı karıştırma... Bugün ülkemizde demokrasi var, ortalıkta öyle birşey görüyor musun?

ayrıca suudiler vahabi inancına sahiptir,ayrıca islamda kan dökme yoktur, bugün iran- ırak da mezhep çatışmalarından dolayı on binlerce insan ölmekte, islam bunu reddeter ama bu islam olarak gösterilir...

Sistem olarak islam gelmeye bilir zaten ben ve benim gibilerin istediği de bu değil, herkes adam gibi adam olsun (ki islam da bunu emreder) sorun kalmaz.. Sistemin adı önemli değil di mi?

Ayrıca yanımda TKP (Türkiye Komünist Partisi) li bi arkadaşım var, yazdıklarını doğruluyor ama eksiklerin varmış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Ülkede Demokrasi Nerede Ertan Ciğeri Beş Para Etmeyen Serefsizlerin Elinde Bugün Ben Yemeğimi Karınımı En İyi Şekilde Doyuruyorsam Karşı Tarafımdaki Çöpten Ekemek Topluyorsa Bunu Ülkede Demokrasi Var Diyenlerden Sormayacak Allah Benden Soracak...

Nese Bu Muhabbet Fazla Uzadı

Herkes Kendi İçindeki Seyleri Söyle Kimse Kimsenin Görüsünü Hiç bir Sekilde Empoze Edemez

To Be Or Not To Be
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Empoze enden kişi olarak beni kast etmişsen böyle bi niyetim yok..

Demokrasi örneğini şunun için verdim; Arabistan daki islam ne kadar gerçek islama yakınsa burdaki demokrasi de o kadar demokrasidir ;)

saygılarla

Toplam Hit: 2308 Toplam Mesaj: 30