folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Perseid Meteor Yağmuru’Nu Kaçırmayın!

Perseid Meteor Yağmuru’Nu Kaçırmayın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

hem hava bulutlu hem dolunay var hemde şehrin ışıkları. maalesef bişey görünmüyor.

-----------------------------
    gece yarisi isiklar az ama bulut ta yok ama ay of of la dun gece saat 4 tu aklima geldi bulut olmasina ragmen 1 tane gordum be

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    edit : iki kere ayni mesaji cektim la ucak bile gecmio be etraf dolu yildiz ama belkide meteordur ama hic biri hareket etmiyor amk la gecsinde dilek diliyem belki tutar :) edit la bu seyler hareket ediyor demi

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

aynen göremedik yalan olduk :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

1 saat önce kıza mesaj attım buluştuk çektim ıssıza bank vardı bizim belediyenin araklamışlar tepe gibi ıssız bi yerde döndük kuzeybatıya metoor yaarken bende kızı fikfikliycektim. bekle bekle bişey yok amk dedim böle şansın bi halt göremedik ama kızı yinede fikfikledim şanslı günümdeyim. artık güneş tutulmasında bi daha denerim.

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    Ben bi tane gordum 5dk once evde gurultu patirti cikardim :) ama guzeldi be bazi kaynaklarda saatte 80 100 tane gorursunuz diyor ben 2.30 saatte 1 tane gordum adalet mi bu ama her yil var artik her yil nobet tutcaz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek
    Ulan 10 dk bekledim dışarda totom dondu ama şansıma çok parlak olmasa da bi tane gördüm. Asıl yarın gece seyretmek lazım. Gündüz uyu paso oh.

..
Toplam Hit: 4633 Toplam Mesaj: 37