Person Of İnterest 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı
-

Finch eline silah aldıysa bu sezon iyice sıkışmış demektr bizimkiler.
-
Yeni basladim 2 seri izledim ancak pek sarmadi niyeyse birazdaha zorlayip 3-4 seri daha izleyecegim.
Bu dizinin birde film modeli vardi sanki cok tanidik bi konusu var hatirlayamiyorum hangi film
ayhun tarafından 21/Nis/16 22:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdı
Yeni basladim 2 seri izledim ancak pek sarmadi niyeyse birazdaha zorlayip 3-4 seri daha izleyecegim.
Bu dizinin birde film modeli vardi sanki cok tanidik bi konusu var hatirlayamiyorum hangi film
seri derken bölümü kastediyorsan devam et hocam. ileride işler bi hızlanıyor sezonlar nasıl geçti anlamıyorsun.
bu arada 1 hafta sonra artık macera başlıyor.
-
Kreyzi bunu yazdıayhun bunu yazdı
seri derken bölümü kastediyorsan devam et hocam. ileride işler bi hızlanıyor sezonlar nasıl geçti anlamıyorsun.
Hocam sanki basit bi polisiye gibi gece administratoru daha enteresan gelmisti. Karakterler cok cansiz mesela gotham i izliyorum orda karakterler daha canli hikayeleri var ayrica bu dizinin filmi hangisiydi
İzledigim diziler bunlar varsa bi oneri beklerim
Gotham
The walking dead
Fear the walking dead
Saul goodman
12 monkeys
The 100
Koloni
Flash (az izledim biraktim)
Daredevil 2. Sezona baslamadim
ayhun tarafından 21/Nis/16 22:58 tarihinde düzenlenmiştir -
@ayhun nerde vikings ?
-
ayhun bunu yazdıKreyzi bunu yazdıayhun bunu yazdı
Hocam sanki basit bi polisiye gibi gece administratoru daha enteresan gelmisti. Karakterler cok cansiz mesela gotham i izliyorum orda karakterler daha canli hikayeleri var ayrica bu dizinin filmi hangisiydi
İzledigim diziler bunlar varsa bi oneri beklerim
Gotham
The walking dead
Fear the walking dead
Saul goodman
12 monkeys
The 100
Koloni
Flash (az izledim biraktim)
Daredevil 2. Sezona baslamadim
Giris oyle hocam dedigim gibi hikaye yavas yavas aciliyor sariyor insani. Bu arada Daredevil guzel ilerliyor 2.sezonda elektra giriyor diziye arrow gibi sicacaklar gibi durmuyor.
-
DevilKingtr bunu yazdı
@ayhun nerde vikings ?
Hocam eskiye donuk savas dizileri pek sevemedim kalemim degil. Daha cok fringe vari diziler seviyorum. Game of trones 2 bolum izledim kapattim sarmadi mesela.
@kreyzi daredevil e tekrar baslayayim ozaman. Bu diziyide dun baya ikina sikila izledim ama ne bilim pek hoslasmadim cok basit ilerliyor. Her bolumun sonu basindan belli oluyor. İzlemeyen varsa gotham dizisine baslamasini oneririm 1-2 bolumden sonra baya baya sariyor.
-
Person of interest bu sezon final mi yapıyor??
elcondor tarafından 03/May/16 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
elcondor bunu yazdı
Doğrudur. Zoraki final. Kanal yeni sezonun çekilmesine izin vermemiş. Saçma sapan bi finalle bitecek.
-
mkyb bunu yazdıelcondor bunu yazdı
Doğrudur. Zoraki final. Kanal yeni sezonun çekilmesine izin vermemiş. Saçma sapan bi finalle bitecek.
Gerçekten çok saçma bir karar, bizdeki gibi başka kanala transfer olayı yok mu bunlarda.. Şu amerika'lıları anlamıyorum, abicim bir yapımda hayalet, uzaylı, vampir v.b. doğaüstü bir içerik yoksa pek ilgi göstermiyorlar nedense. Oysaki süper senaryo, müstehcen içerik yok ve ailece oturup izlenebilecek ender yapımlardan biriydi.. Yazık olmuş.. Fringe den sonra bunun da biteceğine üzüldüm doğrusu.. Gitsinler game of thrones izlesinler şimdi, sırf dizinin masrafı çıksın diye yere göğe sığdıramıyorlar. Bu ne pazarlama taktiğidir arkadaş... GOT iyi bir yapım olmakla birlikte yine de aşırı abartıldığı kanaatindeyim...
elcondor tarafından 03/May/16 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
root person of interest 5.sezon reese finch john reese lionel fusco joss carter carl elias