Person Of İnterest 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı
-
KasiRGamsi bunu yazdı
...
attigin atacagin yorumu ...
-
cankol bunu yazdı
devamı gelecek gibi ama fena bölüm yapmışlar la. sevinmekle üzülmek arasında git gel yapmaktan duygu dengem bozuldu :)
Yayıncı kanal diziyi bitirdi. Devamı gelmeyecek.
Edit : Netflix bu dizi ve Hannibal isimli diziyle ilgileniyormuş. Netflix yayın haklarını alabilir. İnşallah.
mkyb tarafından 22/Haz/16 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
KasiRGamsi bunu yazdı
John un ölümü içimi dağladı. :(
Spoilerin hmına koydun, nasıl izlicem şimdi son bölümü.....
-
KasiRGamsi bunu yazdı
.......
Senin ben dilinin kemiğini s**eyim ya. Ulan bütünlemeler bitsin diye bekliyorum izlemedim gitti adam naptı ya. Basur olursun umarım.
OdiN tarafından 22/Haz/16 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam spoiler vermiş sizde eksik kalmamışsınız hemen alıntı yapıyorsunuz.
-
aga bu dizi geri gelmeli ama öle 24 lük bölümlerlerle değil 13lük felan sade öz şekliyle. yanlız hala 4. sezonun finali efsanedir diyom başkada bişi demiyorum
-
VEXTA bunu yazdı
aga bu dizi geri gelmeli ama öle 24 lük bölümlerlerle değil 13lük felan sade öz şekliyle. yanlız hala 4. sezonun finali efsanedir diyom başkada bişi demiyorum
aynen 4. sezon finali bu finalden çok daha fenaydı. inşallah netflix alırda devam ederiz bu diziye, çünkü dizinin sonunda ucu açık bıraktılar.
-
cankol bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
aynen 4. sezon finali bu finalden çok daha fenaydı. inşallah netflix alırda devam ederiz bu diziye, çünkü dizinin sonunda ucu açık bıraktılar.
ya aslında zaten bu sezonu öyle rica minnet çekmişler gibi duruyordu. sen 4 sezon öyle gaza getir sonra 12 bölümde mevzuyu bitirmeye çalış olmadı.
forever dizisine de yazık ettiler. epey sevmiştim ben o diziyi.
-
spoiler verdi diye adama kızıyosunuz ama, son bölümü izlemeden konuya niye dalıyosunuz o da ayrı bi olay..
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
spoiler verdi diye adama kızıyosunuz ama, son bölümü izlemeden konuya niye dalıyosunuz o da ayrı bi olay..
konu basligina bak hocam.
root person of interest 5.sezon reese finch john reese lionel fusco joss carter carl elias