Person Of İnterest Geri Dönüyor
-
Çok sevindim lan John başganın o kısık sesini özlemiştim.

Not : Spoiler içerir.
-
umarım devam eder ama bence sahte ...
-
Bitmesine üzülmüştüm ama yeniden devam edecekse çok güzel olur :)
-
Nerden buldun bilmiyorum ama, internette hakkında hiçbir bilgi yok ve görüntülerin tamamı önceki sezonlardan...
-
ben zaten öyle bişey bekliyordum
kaynak nere hacı
root olmadan olmaz ama yaaa

KaptaN tarafından 05/Eyl/16 01:47 tarihinde düzenlenmiştir -
en son netflix falan ilgileniyor diye duymuştum ama herhangi bir yerde tekrardan başlayacağına dair bir söylenti yok.
inşallah başlar ulan finalde çok duygulanmıştım
-
sağlam fake trailer olmuş amk :( emeğe saygı. üzüldüm lan güzelim dizi bitti gitti .
-
ahh root ahh bitmeseydin iyiydi.. :'(
-
Başka bir isimle, ve başka bir ekiple sadece numaralar ve olayların olduğu bir dizinin çekildiğini duymuştum, paralel dizi, The Walking Dead - Fear The Walking Dead gibi.
Bekliyoruz bakalım.
-
Root'un öldüğünü gördük, o dizi geri dönerse olmayabilir ama john'un öldüğünü gören yok. O yüzden geri dönme ihtimali var.
Lionel, sameen ve harold zaten yaşıyor, son dan 2 bölüm öncesi numara verilen başka bir ekipte vardı, birleşirler tadından yenmez.
Behzat amirim geri dönüyor, john reyizde gelirse tamamdır.
-
Dönmemesi taraftarıyım.
Yayıncıların reyting kaygısıyla zorla bitirttiği diziyi olabilecek en makul şekilde bitirmeyi başardılar.
4-5 sezon çok iyi ilerleyip, reyting rekorları kıran ama final sezonunda sıçan çok dizi var. Örneğin Dexter. Hikayeyi tadında bırakacaksın mesela Breaking Bad gibi. Sonra saçmalama başlıyor final de saçma salak şekilde yapılıyor. Person of Interest bir şekilde kotarmayı başardı. Yapacaklarsa spin off yapsınlar, ana hikayeye ek olsun.
Ayrıca video buram buram fan made kokuyor.