Person Of İnterest Geri Dönüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Makinanın diğer ekibiyle bir spinoff yapılır ancak.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snoktabnokta
    snoktabnokta's avatar
    Erkek

geri dönse bile root olmadan beni sarmayacağına inanıyorum..ölmeseydi iyiydi yas tutmama neden oldu hatun :(

s.b.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRunZex
    TheRunZex's avatar
    Erkek

Diziyi 2 ay oldu keşfedeli 3. sezona varmak üzereyim ve konu ile öğrendim dizinin bittiğini bırakma bizi john reis :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Dönmemesi taraftarıyım.

Yayıncıların reyting kaygısıyla zorla bitirttiği diziyi olabilecek en makul şekilde bitirmeyi başardılar. 

4-5 sezon çok iyi ilerleyip, reyting rekorları kıran ama final sezonunda sıçan çok dizi var. Örneğin Dexter. Hikayeyi tadında bırakacaksın mesela Breaking Bad gibi. Sonra saçmalama başlıyor final de saçma salak şekilde yapılıyor. Person of Interest bir şekilde kotarmayı başardı. Yapacaklarsa spin off yapsınlar, ana hikayeye ek olsun. 

Ayrıca video buram buram fan made kokuyor.

DEXTER saçma sapan bitti , hiç kendine yakışmayacak hatalar yaptı kızkardeşi öldü vs.. 

Root olmadan PİNTEREST izlenir mi.. bence de zor..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 14
person of interest harold finch