Pes 2010 Mobile
-
husnuweb bunu yazdı:
5800'da java var hocam.
Ama symbian'ın yeni sürümlerde dosya kurulumuna bir engel getirmişler sanırım, kırılmıştır belkide.
Araştır derim.
-----------------------------yok hocam.. kendim kullaniyom tlfonu, calismiyor.. kaliteli tlfona java kurarlarsa tlfonun bi kalitesi kalmaz, javali tlfonlar her zmn kotudur...
o yuzden yeni tlfonlarda genellikle java yok, hep symbian.
ama isterseniz JAVA RUNTIME ile tlfona java yukleyebilirsiniz..
-
bu java dosyasını nereye atıcaz herhangi biryere attım görmedi :S nerden bulucam..java desteği var
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------
nokıa 5320 için uygunmu 4 gündür limit is reached diyor. 10dakka beklıyorum yine aynı şey
-----------------------------hocam o linkte sorun var bende anlamadım 2. sayfadaki linkten deneyim
http://rapidshare.com/files/300912586/ProEvolutionSoccer_2010.jar.html
bundan :D
@DaSpOnGe
ben teşekkür ederimm (:
@Konyali
hocam konami pes mobileyi çıkardığından beri (2008) oyunu değiştirmedi sadece kapak ve renk düzeni değişiyor bu yıl + kendi takımını oluşturma bide görevler var .. sis ini çıkarırlarmı sanmıyorum ama çıkarırlarsa koyarım zaten (: ama onun inadına fifa 07 3d yi kurun derim pesten kat kat kaliteli grafik ve oyun bakımından tek eksiği multisinin olmayışı /:
-
hojam what is this :S premium member olman lazim bu dosyayi indirebilmen icin diyor
-
e63 te tam ekran oynanır mı , her çözünürlüğe uygun var mı içinde ? ona göre bakarım belki ..