PES 2011 - Pro Evolution Soccer 2011 (2010/GER/FR)
-
Indirenler var mi? Oyun guzel mi? Dosyalar saglam mi? 8 Ekimdeki ile aynidir heralde...
-
valla kurdum oynadım ama begenmedım sarmadı hala 2010 a devam ınan begenmendım cok karısık geldı sankı ıkı takım mac yapayım dıyorum 1 adam secmeye zorluyo takımı kopmple kontrol edemıyosun belkı daha tam kontrol saglayamadım ama zamanla alısırım gıbımıe gelıyo ama suda var pes 2010 a devam :D 1,5 yıldır takım kasıorum
-
oyun on numara gencler, gercek futbola ancak bu kadar yaklasilabilirdi.. tek sevmedigim sey karsi karsiya kacirmalari.
birde bu 8 ekimde cikan turkce dil destekli bu almanca ve fransizca suan icin, ama demosundan dosyalari alip turkcelestirebilrisinz.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------oyun on numara gencler, gercek futbola ancak bu kadar yaklasilabilirdi.. tek sevmedigim sey karsi karsiya kacirmalari.
birde bu 8 ekimde cikan turkce dil destekli bu almanca ve fransizca suan icin, ama demosundan dosyalari alip turkcelestirebilrisinz.
-----------------------------
Hocam oyun çıktı zaten.Ben 2 gündür oynuyorum Türkçe olarak. -
break bunu yazdı:
Indirenler var mi? Oyun guzel mi? Dosyalar saglam mi? 8 Ekimdeki ile aynidir heralde...
-----------------------------Ben 3 gün önce indirdim, oyun süper bence :)
Not : yukarıdaki linklerden indirmedim torrent'ten indirdim.
-
tR0jaN bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Ben 3 gün önce indirdim, oyun süper bence :)
Not : yukarıdaki linklerden indirmedim torrent'ten indirdim.
Bende buradan indirmedim.Torrent olarak indirdim.Oyun iyi hoş ama sinirlendiğim tek nokta bu Konami ekibi hiç transfer haberlerini takip etmezler mi.Güncelleme bekliyorum sabırla Konami'den.Bir çok oyuncu yeni takımlarında değil. -
Bende buradan indirmedim.Torrent olarak indirdim.Oyun iyi hoş ama sinirlendiğim tek nokta bu Konami ekibi hiç transfer haberlerini takip etmezler mi.Güncelleme bekliyorum sabırla Konami'den.Bir çok oyuncu yeni takımlarında değil.
-----------------------------Mutlaka patch çıkartırlar bence.
-
bi torrent linki verin bari ya
-
hocam oyunu kurdum ayarlarını yaptım. konami yazısı ekrana cıktıktan sonra pes2011.exe dosyası sorunla karşılaştı şeklinde bir hata alıyorum.. yardımlarınızı bekliyorum müritler.. ancak siz cözersiniz bu durumu ;) yardım müritler yardım:((
-
türkçe olanın torrent linkini verebilcek olan