Pes 2014 PC'ye Çıktı Mı?
-
__hsyN__ bunu yazdırewolt84 bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıRunAway bunu yazdıDraenei bunu yazdı
konu açılmışken sorayım. bi futbol oyunu indircem pc ye de, pes mi 14 mi fifa 13-14 mü hangisi daha iyi şu an _? eskiden 2000 lerde fifa oynardım.
Fifa 14 henüz düşmedi. Pes 2014 de oldukca berbat. ESC tusu iptal edilmiş V ile geçişleri yapıyoruz. Ara pasla felan isabet ettirmek cok zor.
PC'ye karşı oynamak aşırı zor. Ama 1vs1ler çok zevkli olacaktır.
Ekran kartını güncelleme vaktim gelmiş bu arada. ATi radeon 4830 512 mb 256 bit 1024 * 768 üstüne çıkınca kasmaya başlıyor.
Pes 2013 en ideali bence. Yerinde olsam onu indirirdim. Kadroları güncelle 2013-2014 sezonuna. Hala taş gibi oyun.
hocam esc yi ayarlardan yapıcan. ara pas isabet olayını da advanced yapmışsındır, sarı yuvarlağı hareket ettirip yolluyon arapası. basic yap eski düzen olsun.
ekstra olarak reloaded soranlar var link vermiştim ama yine buyrun
http://zamundaoyuntorrentleri.blogspot.com/2013/09/pro-evolution-soccer-pes-2014-reloaded.html
RELOADED I YÜKLEDİM ANCAK AYNI YERDE CRACK BULAMADIM VARMI BUNUN CRACKİ
reloaded ın isosunda yok mu hocam crack? normalde reloadedın koymuş olması lazım, zamundada torrent açıklamasında ayrı bi crack linki vermemiş ama buyur burdaki cracki indirebilirsin.
harbi kamilim ya amk.D içine bakmak gelmedi aklıma :/ sorduğum soru için gereksiz kirlilik yarattığım özür
-
darkroques61 bunu yazdı
İndirmek için kasmayın bok gibi olmuş oyun..
katılıyorum pes 2013 i5 işlemcili laptopumda kasmazken 2014 kasıyor ekran kartı yetmiyor heralde.
2013 full yamalı full veri paketli daha güzel oynanabilirlik olarak hatta süper bence:D
-
oyun berbat.
spiker fransızca bende (ne ayak anlamadım ?)
Menü ekranları berbat.
Maç başlatma ekranı berbat.
Oyuncu yüzleri büyük takımlar hariç berbat. (Ulan insan Muslera'yı,Eboue'yi benzetir bari Galatasaraydan,hadi onları siktir et,Modric'in hali nedir amk ?)
Zemin paintle boyanmış gibi.
Goller gerçekçi gelmiyor.Kale ağları ağ gibi değil,sanki plastik kaleye gol atıyormuşsun gibi.
Serbest vuruşları hiç söylemiyorum.
Özet: İndirmeyin.
-
oyunu buluta atan var mı okulda normal siteler ve torrent çalışmıyor da :)
-
pes 2014 reloaded surumunu ve su yeni cikarttigi yamasini ve yamanin reloaded surumunu indirdim pc'ye kurdum.
settings'den grafikleri en dusuk cozunurluge indirdim
oyun icinde sistem ayarlarindan oyun hizini +2 yaptim
ama nedense hala oyun slow motion biciminde oynaniyor.
bu sorunu cozbilen var mi?