Pes2009 İçin Joypad Ayarı ; Yardım
-
Arkadaşlar ps ve ysb girişli kontörland joypad aldım pes oynamak için ; fakat eski joypad im gibi otomatikman görmedi..bunun bir ayarı mı mı var ; var ise ne yapmam gerekiyor : )
-
Denetim masasi- oyun kumandalarinda goruluyo mu joypad
Orda gorunuyorsa direk gormesi lazim pesinde
-
Oyuna girmeden önce, oyunun klasörü içinde "Settings" diye bir dosya olması lazım. Oradan ayarlanıyordu.
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Denetim masasi- oyun kumandalarinda goruluyo mu joypad
Orda gorunuyorsa direk gormesi lazim pesinde
-----------------------------
görülüyor evet -
pes2009 u sağ tıkla hedef bul.. orda settings var. controller a gir... ordan senin joypadı seç... daha sonra da altındaki pencereled tuş ayalarını yap....
settings yoksa yaz buraya koyalım
-
Program Files'teki settingsten/controllerden 2. kontrol olarak ayarla. Tuşlarıda ayarla. Görür
-
settings den joypad e seçtim ; tuş ayarları nasıl yapılacak ..beceremedm onu
-
ya işte ekrandaki joypad'in tuşuna bas kendi joypadindede ayarlamak istediğine bas :)
-
hoca yapıyormda dediğini ,stediği tuşa bastığım zmn herhangi bir etki etmiyor
-

1 ile gösterdiğim alanda bilgisayara ilk taktığın kol conroller 1'dir. ikinci takdığın controller 2'dir......
2 ile gösterdiğim alanda da zatne hazır kol ayarları gelicek.
Hocam olayı anladım ama mesela o esnasda joypad in hiç bir tuşunu hiçbi şekilde kullanamıyorum ; bozuk olma olasılığı var mı ; bunu herhangi biv şekilde test edebilirmiyim pc de ?