folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peşmergeler ‘Yanlışlıkla" PKK İle Çatıştı

Peşmergeler ‘Yanlışlıkla" PKK İle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    banane ?

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    banane ?
    -----------------------------
     tüm kürtleri genelleme. ''kürt deilmi a.q'' diye.  pkk nında barzanininde a.q , bizi aynı kefeye koyma o piçlerle.

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    tahribatda bunun tartışması çok oldu.kürtler derken hangi kürtlerden bahsedildiğini eski konuları açıp okuyarak anlayabilirsin.
    ayrıca şölede bi durum var ben tanıdığım kürtlerin çoğunu sevmem aralarında tek tük sevdiğim vardır.bkz. real kurd.ama saygım vardır o ayrı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaş kürt dedikleri insan türleri pkklı şerefsizlerdir.Yanlış anlaşılmasın tabi söylemleri yanlış.

Şunu soruyorum madem sen kürtsün neden kürt-Türk ayrımı yapıyorsun.kürt bir ırktır Türk kendini Türk hissedenlere veirlen addır.NEden birinden bahsederken göçmen, tatar, çerkez vs.. demiyorsun ben kürtüm diyorsun o zaman söyleye bilir misin bana?

Sözde kürdistan vardır.Kürdistan demek kürtlerin ülkesi demktir, istan-ıstan.Şimdi buna bağlı olarak nedne kürdistana karşı çıkmıyorsunuz? pkkistan yapılsın demiyorsunuz?NEden biz Türk'üz kürt ırkımız Türkiye Cumhuriyetinde yaşayacağız demiyorsunuz?

Yani ben kürtdüm ayıp oluyor deme.Dedikleri kişiler pkklılar, ğeşmergeliler.En kızdığım şeylerden birisidir bu ben kürdüm Türk değilim.NE demek bu?Sen nasıl kürtüsn sen Türk oğlu Türksün.Kendini Türk görmyüorsan kürtüm diyorsan kürdisyanada destek verenlerden misin ?

ince çizgi vardır.Burda dinci denen kişiler nasıl dini olanlar değil din sömürüsü yapanlarsa kürtlerde pkklılar oluyor.Söylenen yanlış aslında ama unutmayın ben kürtüm Türk değil derken bu ayrımı siz yapıyrosunzu.Sözde kürdistanada karşı çıkmayarak bir anlamda destekleyen yine sizlersiniz.Ben değilim deme 7 yşaınha kadar Türkçe öğretmeyen, heryerde kürtçe konuşan, Türk değilim kürdüm diyenelrdir bunlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sana göre bölemi zumsuk.kürt bir ırktır.türk te kendini türk hissedenlere verilen addır.türk bir ırk deildir ölemi yani ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

TurK
    KurT

birtane harf yuzunden oluyor olm hersey :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

eywallah hoja bende ''wayy baboo niyee ırk ayırıyosunuz'' demedim. zaten tbt gibi bi ortamda yok nette, bu konularda saygılı olan..

sadece bi an öle şey etti..

zumsuk ben uzatmak istemiodum ama sen alakasız bi yerden girmissin hoja, biri burda çerkezim dibiliorsa bende kürdüm diemezmiyim? öle doğmuşum suç bende mi? pkk sitelerinde sürtmeyip tbt de olmam sana bişeyler ifade etmiomu?

neyse, bu konular binlerce yıldır konuşulmuş. bi bok elde edilmemiş. bizmi çözecez a.q

kusura bakmayın, keske yazmasaymısım amk. saptı konu.

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    hiç kimse doğarken baglı olacagı ırkı ve dini secemez secme şansı yoktur birbirimizi aşağılamanın da bir anlamı yoktur. güzel güzel yaşayın neyi paylaşamıyorsunuz ? compününde dediği gibi bir harften dolayımı oluyor bunlar?

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Jeen olm hemen kotumser piskolociye kapilma :) kokanin bashettigi olay farkli ,uzerine alinma...

Bangladesliyim ben ,sabahta Somalili olacagim ,oglen Kambocyali ,aksam ustu Ugandali...:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

iyi olmuş vurmuşlar birbirlerini :) (tartışmaya katılmak istemiyorum :))

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 5044 Toplam Mesaj: 36