folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peşmergeler ‘Yanlışlıkla" PKK İle Çatıştı

Peşmergeler ‘Yanlışlıkla" PKK İle Çatıştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek

Hacılar Şimdi Şuna Bir Açıklık Getirelim Bitsin..

Barza 1 Hafta Önce Acıklama Yapmış Yok Türkiye Kuzey Iraka Girerse Türkiyedeki 30 milyon kürdi ayaklandırırız die La Barzanin taaaaaaa a.q bende Kürdüm hele bi ayaklanın desin la ayaklananı sikrm....Yani Bi kürt War Bide Kürt War ben Hiç Bir Zaman Geldim Irkımı İnkar Etmedim Etmemde..Ama Her Irkta Kötü İnsan lar Wardır Bazen pezevenkte cıkıyo..Neyse Dediğim Gibi Ben Kürdüm fakat Pkk DEĞİLİM....Yediğim içitiğim Toprağa Saygım War Benim Bi Çapulcunun Ayaklan Demesiyle Ayaklanmamda....Bunun İçinde Sitede Direk Kürt Denilmesine Karşıyım Kürt Yerine Pkk Desinler Bu tür KOnularda Biraz Hassas olalım lütfen..

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek

BU da BUrada Bitsin Aşşağıda YAzılanlara Dikkat....

Hepimizin Soyu Ne>>>>> Adam Vs Havva.. HANGİ IRKTAN BAHSEDİYORUZ?

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Zohahahah YesinLer Bir BirLerini (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    iyi olmuş oç lere

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

benzer olay kurtluş savaşında bğr alman komutanın yanlış yönlendirmesi sonucu olmuştu.

akşamdan sabaha dek karşılıklı vuruşan mehmetçik kendi kendine 10bin şehit vermiş.

doksanlı yıllarda güneydoguda iki tim aynı şekilde birbirine girmişti diye hatırlıyorum.

tarih... o zamanlar bize gülmüşlerdir.

şimdi gülme sırası bizde.

beter olsunlar ne diyim yeyin birbirinizi :D

Toplam Hit: 4715 Toplam Mesaj: 36