Pestil-Cevizli Sucuk Satan Bi Mürid Vardı
-
1-2 sene onceydı konu kendılerı yapıyordu baya uyguna verıyordu kımdı o hatrlayan varmı 1 saattr arıyorum bulamadım en son konu actım artık
-
ibrahimeren diye hatırlıyorum.
-
Cevizli sucuk demişken hani.şu pestil.gibi olan lastiğimsi şekerli şeyle kaplı cevizli sucuk değil de beyaz birşeyle kaplı olan cevizli sucuktan nerede bulabiliriz? Aradaki farklar ne?
-
yaww hocam hasta olduğum şeyler bunlar o müridi bende öğrenmek istiyorum :)
-
qoqo bunu yazdı
Cevizli sucuk demişken hani.şu pestil.gibi olan lastiğimsi şekerli şeyle kaplı cevizli sucuk değil de beyaz birşeyle kaplı olan cevizli sucuktan nerede bulabiliriz? Aradaki farklar ne?
köpük sucuğu o araştır
bütün büyük marketlerde var bunlar
veya kuruyemiş satan yerlerde oluo
türkiyede birşey üretildiği yerde pahalıdır onu bilin
markette daha ucuz oluo
bu arada cevizli sucuk tmmda
pestil bok gibi afadersin yiyemezsin bobin gibi çiğne çiğne dişini kırar amk -
DaveReed bunu yazdıqoqo bunu yazdı
köpük sucuğu o araştır
markette daha ucuz oluo
pestil bok gibi afadersin yiyemezsin bobin gibi çiğne çiğne dişini kırar amkmarkettekiler dandik oluyor bilinen kuruyemişcilerden yada has antepten fln sipariş vercen . ben arkadaşa getirtmiştim antepten off diyorum ya :) anne tarafı antepli olduğu için fazlasıyla bilirim bu tür ürünleri
-
mesutb bunu yazdıDaveReed bunu yazdıqoqo bunu yazdı
köpük sucuğu o araştır
markette daha ucuz oluo
pestil bok gibi afadersin yiyemezsin bobin gibi çiğne çiğne dişini kırar amkmarkettekiler dandik oluyor bilinen kuruyemişcilerden yada has antepten fln sipariş vercen . ben arkadaşa getirtmiştim antepten off diyorum ya :) anne tarafı antepli olduğu için fazlasıyla bilirim bu tür ürünleri
elazığda has üretimi yapılır bunların bulabilirseniz ordan alın market falan faso fiso.
-
mesutb bunu yazdıDaveReed bunu yazdıqoqo bunu yazdı
köpük sucuğu o araştır
markette daha ucuz oluo
yok öyle bişey
bu zamana kadar gap karadeniz turundan ne aldıysam
aynılarının daha çeşitlisi bile süpermarketlerde var hemde yarı fiyata nerdeyse
yavşaklar üretildiği yerdeki mağazalarında haşırt sikiolar
böyle bunlar namussuzlar -
hocam onu bilmem ama benim dostum var kendi imalathensinde yapıp satıyor
öyle sakkaroz,glikozda kullanmaz direk halis muhlis konya toz şekerden imal eder
yardımcı olabilirim
-
aliyk bunu yazdı
hocam onu bilmem ama benim dostum var kendi imalathensinde yapıp satıyor
öyle sakkaroz,glikozda kullanmaz direk halis muhlis konya toz şekerden imal eder
yardımcı olabilirim
orjinali pekmezden olur, elazığda orcik derler pahalıdır da
-
Beyler nenem erikten ekşi hayatımda hala unutamadığım tatlardan biri olan pestil yapardı. Öyle bir şey bulabilir miyiz yav :S