folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Pestil-Cevizli Sucuk Satan Bi Mürid Vardı

Pestil-Cevizli Sucuk Satan Bi Mürid Vardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

cevizli sucuk denilen şey, köme dir, memlekette olsam gönderirdim, zile kömesi diye geçer. markette satılanlar sert olur ve nişasta olmaz, cevizli sucuk dendiği zaman köme akla gelir, büyük yerdeysen istanbul gibi yerlerde zile kömesi bulabilirsin

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

hocam onu bilmem ama benim dostum var kendi imalathensinde yapıp satıyor

öyle sakkaroz,glikozda kullanmaz direk halis muhlis konya toz şekerden imal eder

yardımcı olabilirim

orjinali pekmezden olur, elazığda orcik derler pahalıdır da

oops şeker sucuğu anladım :D
    evet onuda imal eder hocam diyarbakır pekmezi ile yapar

mesleği çünkü lokumcu :))

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Ne oldu az bişey yerim tok tutar diye mi düşünüyon, öyleyse ulaş bana daha iyi bişey söyliyim. ;)

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

sucuk maraşta el yapımı 20 den başlıyor kg pestili bilmiyorum çarşıya imdiğimde sorarım. cevizli pekmezli sucuk. bunun bir kara sucugu var bide beyazı beyaz olan una batırılır. kara sucuk batırılmıyor

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

canım çekti valla ...

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

dj_alper 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    _CD_ bunu yazdı

dj_alper 

hocam o, mesir macunu veriyor diye biliyorum

trader
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı

Beyler  nenem erikten ekşi hayatımda hala unutamadığım tatlardan biri olan pestil yapardı. Öyle bir şey bulabilir miyiz yav :S

Hacım bizim oralarda çok yapılır o hatta şavşat'ta satılır bile yaz aylarında babannemin kardeşi yapıyor erikten , duttan böyle mayhoş bi tadı var :) + cevizle çok güzel gidiyo bu arada :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı

sucuk maraşta el yapımı 20 den başlıyor kg pestili bilmiyorum çarşıya imdiğimde sorarım. cevizli pekmezli sucuk. bunun bir kara sucugu var bide beyazı beyaz olan una batırılır. kara sucuk batırılmıyor

aslında aradığım seyın adı kral tatlısı pestili cevizli sucuğu öne attımkı ordan yola cıkalım dırekt kral tatlısı desem kımse siklemezdi :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2667 Toplam Mesaj: 25