folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petiniz Hangi Köpek Mamasını Kullanıyor .

Petiniz Hangi Köpek Mamasını Kullanıyor .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bizimkine BARF ve Proformance veriyorduk Pro Plan'in iki çeşidini denemiştik sevmemişti, büyüdükçe yavaş yavaş ev yemekleriyle karışık bir şeyler yaptık. Haftada bir yarım litre süt ve üç gün birer yumurta, onun dışında işte kuru mama ve biz ne yersek o. Terriere ağır gelebilir belki bilemiyorum kurt bizim ufaklık.

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizimkine BARF ve Proformance veriyorduk Pro Plan'in iki çeşidini denemiştik sevmemişti, büyüdükçe yavaş yavaş ev yemekleriyle karışık bir şeyler yaptık. Haftada bir yarım litre süt ve üç gün birer yumurta, onun dışında işte kuru mama ve biz ne yersek o. Terriere ağır gelebilir belki bilemiyorum kurt bizim ufaklık.

Naptın sen ya hafta 3 gun bı yumurta kolesterolden goturcen kopegı ne zaman verıyordun bunu,

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

ProPlan kuzulu bizim ufaklığın (Golden R.) en çok sevdiği mama oldu. Başka bir arkadaşın dediği gibi de yaş mamayı köpekler daha çok seviyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    oncelikle ona yemek zorunda oldugunu hissettir kuru mama onunde dursun bska bisi verme birde ad mamayi cok seviyorlar..ilk bi direk ad mama ver sonra 2gun yarim ad mama ile kuru mamayi iyice karistirarak ver.sonra orani ceyrek ad mama ile kuru mama ya dusur sonra kes direk kuru mama ver..burda onemli olan kuru mama oranini yuksek ve sabit tutmak ad yi dusurmek..kolay gelsin hocam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    hills ve pro plan yemiyor ha :| ben vetimin önerisi üzerine BOB diye bi Türk markasının kuzu etlisinden veriyorum. + toz vitamin takviyesinde bulunucam. Eğer elinde mama kaldıysa konserve balık al ve onlarla karıştırarak ver.O zaman yiyorlar :) Benim oğlana daha önce sevdiği bir mamadan 20kg almıştım. Yemeyince o yöntemi buldum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

köpeğinizin köpeği olmayın, önüne ne koyarsanız onu yiyecek itoğluit yemiyosa hiç ısrar etmeyin, nasısa yiycek . benim 12 yaşında yaşlı bi köpeğim var ıspanak bile yiyebiliyor, karpuz ya da karnıbahar ... artık ogünkü yemekten ona ne kaldıysa. şimdi gerçi biraz ayrı kaldık ailemle kalıyor, onlarda aynı şekilde beslemeye devam ediyorlar iti. 

öte yandan veteriner arkadaşın dediği , köpeklerin sindirim sistemi insana çok yakındır, insan ne yerse onu yiyebilir (binlerce yıldır insanların çöplerini yiyerek evrimleştiklerinden olsa gerek)  ve köpek için doğru beslenme evde ne pişiyorsa onu yemesidir. çöpe dökeceğiniz yemekler köpeğiniz için fazlasıyla yeterlidir, bi süre sonra yemeği öğrenecek bozulmuş patlıcana, eskimiş makarnaya şükredecektir. 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

erbogan bunu yazdı:

YARRAH

süper :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

proplan kuzu yiyo bizm namızsız şimdilik :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

köpek diye taşımam ben bunu yanımda :D

Break Dance Bboy MaxeL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

hipokondriyak1 bunu yazdı:

izzmarit bunu yazdı:

Naptın sen ya hafta 3 gun bı yumurta kolesterolden goturcen kopegı ne zaman verıyordun bunu,

5. aydan sonra başladık, epey ağır bir antrenman düzeni de var başka türlü kilo alamıyordu, yumurtayı çok seviyor üstüne iştahı açılıyor

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 4200 Toplam Mesaj: 33