Petiniz Hangi Köpek Mamasını Kullanıyor .
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
Çok nazlı oğlum Hillsi az yiyor . Başka pro plan mamayıda yemedi. sizin ufaklıklar hangi mamayı yiyor ona göre mama alıcağım.
Köpeğim 4 aylık terier henüz.
-----------------------------kardeş onu bunu bilmem de mahalledeki köpekler kontrolden çıkmış, belediye ilgilenmiyormuş, üç motorcuyu düşürmüşler birisi arabanın altında can vermiş, birisi kız iki ilkokul öğrencisini ısırmışlar, muhtar telefon açmış yardım diyor ciddi manada zehir olayını düşünüyorum, tabi bu işin günahı da var, sen hayvan sever adamsın, gebertmeden bu iş için nasıl bir çözüm bulabiliriz? otuzdan fazla köpek elinde torba olana saldırıyormuş bu hayvanlar.
-
bi tane veteriner bulunup uyuşturucu iğne ile bayıltılıp hepsini şehir dısına bi yere atmak en mantıklısı . Çünkü saldırgan başı boş köpekler bela açar çok
-
aLman bunu yazdı:
bi tane veteriner bulunup uyuşturucu iğne ile bayıltılıp hepsini şehir dısına bi yere atmak en mantıklısı . Çünkü saldırgan başı boş köpekler bela açar çok
-----------------------------hocam şehir dışında rastgeldikleri insanlara ne olacak? neyse.
-
Benim petim kopek mamasi yemiyor. Papagana kopek mamasi mi verilir lan?
-
Köpekler içinde aynı durum söz konusumu bilmiyorum da ben kedim için whiskas kullanıyorum içinde bağımlılık yapan bişey var bu mamanın whiskas tan başka bişey yemiyor , ciger balık vs n denediysem whiskas diyor başka bişey demiyor ..
-
erbogan bunu yazdı:
+1 -
orijen & taste of the wild
-
Ardaguley bunu yazdı:
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------süper :D
-----------------------------tadına bakmış gibisin :))
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
Köpekler içinde aynı durum söz konusumu bilmiyorum da ben kedim için whiskas kullanıyorum içinde bağımlılık yapan bişey var bu mamanın whiskas tan başka bişey yemiyor , ciger balık vs n denediysem whiskas diyor başka bişey demiyor ..
-----------------------------Whiskas gerçekten kedilerde bağımlılık yapıyo ama biz kullanmıyoruz içinde domuz eti var, La Cat kullanıyoruz, o daha güzel oluyo, arada oyuncak falan çıkıyo mamadan, seviniyo oynuyo kerata :)
-
Analitik bunu yazdı:
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------Whiskas gerçekten kedilerde bağımlılık yapıyo ama biz kullanmıyoruz içinde domuz eti var, La Cat kullanıyoruz, o daha güzel oluyo, arada oyuncak falan çıkıyo mamadan, seviniyo oynuyo kerata :)
Müslüman sizin kedi galiba ?