Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
özelleştirmeleri engelleyerek ülkenin önünü yine kestiler... ülker türkiyenin ilk 20 büyük şirketi arasında değil buna rağmen küresel şirket godivayı 850 milyon dolara alıyolarsa herkes düşünsün...
-----------------------------çikolata fabrikası alsan nolur almasan nolur petkimle bir tutma
-
ihale yapılırken senin büyükbaşlar çıkıp bassın parayı alsınlar işte zor mu?
-
Thelordmax bunu yazdı:
ha ha güzel cevap :) -
Thelordmax bunu yazdı:
Özelleştirme derken, biz özelleştirmenin hepsine karşıyız. Yani orada Emeni veya Türk ayrımı yapmadan karşıyız. Kalkıpta bugün nestle çikolota yemezken ayrıca ülker çikolata da yememekteyim. Tekelleşmenin ulusu ne olursa olsun, toptan karşıyım. -
Özelleşmeden 2 liraydı özelleştikten sonra 5 lira yaptık istersek 10 lira yaparız kimse karışamaz. Böyle bişey olduğunu mu sanıyorsun yani neden karşısın özelleştirmeye? :)
-
ontedi bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
Özelleştirme derken, biz özelleştirmenin hepsine karşıyız. Yani orada Emeni veya Türk ayrımı yapmadan karşıyız. Kalkıpta bugün nestle çikolota yemezken ayrıca ülker çikolata da yememekteyim. Tekelleşmenin ulusu ne olursa olsun, toptan karşıyım.
Gözümsün Ontedi Aynen Kardeşim Tekelleşmeye Karşıyız. Vatandaşın Sırtından Borç Ödeyecek Çevrelere Karşıyız, Vatandaş düşmanlarına AKrşıyız. Fakir halkın yakasına Yapışanlara karşıyız. Lanet gelsin Topuna Halkının Sırtına basa basa Zengin olan Zenginede Lanet olsun. -
ontedi bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
Özelleştirme derken, biz özelleştirmenin hepsine karşıyız. Yani orada Emeni veya Türk ayrımı yapmadan karşıyız. Kalkıpta bugün nestle çikolota yemezken ayrıca ülker çikolata da yememekteyim. Tekelleşmenin ulusu ne olursa olsun, toptan karşıyım.
Masal anlatıosun kardeşim sen goftetten çikolatadan bahsediosun ne alakaysa. Çok mu istiyorsun özelleştirilmemesini? Doya doya sömürün ozaman. Bunlara en basit örnek, Türkiyenin en çok gelir getiren kurumu botaş ve tüpraş ne durumda haberin yok mu?http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bota%C5%9F+yolsuzluk&meta=
-
Hayır üzüldüğüm şey adamları sosyalizm eşitçilik emek ayağına kandırıyolar. Amcam başa geçip devleti sömürüyo yardımcılarını da ben sömürüyorum ama başkası gelirse hiç kalmaz diye korkutuyo. Kimden mi bahsediyorum sendikalardan tabiki hani otelleri televizyonları olan denetlenemeyen sendikalardan hani emekçiyi koruyacak olanlardan hani rüşvet yiyen devlet görevlilerinden :) of of ne zaman akıllancak bu millet...
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Özelleşmeden 2 liraydı özelleştikten sonra 5 lira yaptık istersek 10 lira yaparız kimse karışamaz. Böyle bişey olduğunu mu sanıyorsun yani neden karşısın özelleştirmeye? :)
Saw4 Kardeşim yahu neden karşı olacağız sanıyorsun, Elbette bi şeyler biliyoz ondandır, olası acil bir durumda Söz sahipliğimizin yitirilmesinden kaygımız vardır, Borçlu halimize bakıp evdeki kap kaçağı satışa çıkarmışlar gibi olmaktan yana rahatsızız ha Ekonomik olarak Güçlü olsaydık belki bu kadar ürkmezdik, ama Ekonomimiz Başkasının Kontrolüne geçecek bak buraya yazıyorum, Ekonomimizi Ayağa kaldırma fırsatımızıda kaybedecez yarın bi gün türkiye Hasta adam İlan edilirse Şaşırma, Bu Oyun daha öncede oynanmıştı Kapitülasyonları Unutmamak gerek.E Güzel Canım Satılırda Tamamımı Satılır, Vallahi Yuh diyorum Bu kadarınada Yuh diyorum. Tamamını Satıyorlar, Tamamını Satmaklada Kalmıyorlar tüm Sektörlerimizin Tamamını Tamamen Satıyorlar Dış Kaynaklı Sermayedarlara. Olamaz Böyle bişey usulsüzdür durum Kanaatimce.
-
çAr$ı , özelle$tirmelere kAr$ı