folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

Petkim Ermeni Ve Yahudilere 2 Milyar Dolara Satılıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Ozellestirmelerin dunyada nasıl oldugu devletlerin hangi kurumlarının yuzde kacının ozellestirildigi vs. ozellestirme ile ilgili butun bilgileri daha once bu tur bir konuda yazmıstım. kalkıp hepsini tekrardan yazamam nede olsa nato mermer nato kafa duvara anlatsam prof olurdu simdiye kadar.

Bugun Huriyette cok guzel bir kose yazısı vardı Yılmaz Ozdil'in onu yazayım;

- Limanlar satıldı.

- Ama Ülker de Godiva’yı aldı!

- Bankalar yabancıların oldu.

- İyi de, Godiva da Ülker’in oldu!

- Az daha Erdemir bile gidiyordu.

- Godiva geldi ya!

- Ne telefon kaldı, ne Petkim.

- Godiva’yı duymadın galiba!

- Bari nehirleri satmasalar...

- Bırak bu kafayı artık, yabancıya mal satmak kötü bir şey olsa, yabancılar Godiva’yı Ülker’e satar mı?
    *
    Gık diyoruz...

Lafı ağzımıza tıkıyorlar.
    *
    E şakır şakır "yabancıya satıldığımız" yolundaki "asılsız" iddiamız, böylesine güçlü bir argümanla çürütüldüğüne göre, "ulusalcı" olmanın bir manası yok artık...

Kafayı değiştiriyorum!
    *
    Teklifim şu...
    *
    Fransız Telekom’u bize versinler...

Biskrem’i verelim.

İngiliz limanlarını alalım.

Çokonat’ı satalım.

İspanya, bankalarını bize satsın.

Alsın Cola Turka’yı.

Alman, Erdemir’inden vazgeçsin...

Kekstra helali hoş olsun.

Amerikalıların kolesterolü yüksektir.

Versinler doğalgaz santrallarını...

Alsınlar Kalbim Benecol’ü.
    *
    Ben razıyım.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

Doğan Holding hangi armutları topluyormuş ülke satılırken sor bakayım özdiline? :) Yavrum benim yoksa bu yazılar hükümetten nasıl nemalanırız yazılarımı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    dogan holding = akp benim dogan holding taraftarlıgı yaptıgımı falanmı sanıyorsun. adam kosesine gayet guzel bir yazı yazmıs bende aldım buraya yazdım. nemalanmak gibi bir derdide yok aydın doganın, dogrudan ve acıktan alacagını alıyor zaten. vatan haini yalaka serefsiz

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    :) doğan=akpymiş... hürriyette akp yanlısı yazar niye yok özdil sabahtan kovulduktan sonra niye hürriyette çalışmaya başladı Bal gibide hükümetten faydalanmak için hükümeti tehdit ediyor. vatan haini yalaka şerefsiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

petkimi satsada satmasa AQP nin Taaaa mk :D

petkimden önceki satılanlar nolcak...:S 

petkimden önceki satılanların parası alındı vergileri alınacak birader ..varmı başka sorun?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

SawIV bunu yazdı:
    :) doğan=akpymiş... hürriyette akp yanlısı yazar niye yok özdil sabahtan kovulduktan sonra niye hürriyette çalışmaya başladı Bal gibide hükümetten faydalanmak için hükümeti tehdit ediyor. vatan haini yalaka şerefsiz

hoca ağır ol !

sen yılmaz abimize laf söylersen bende sana ağır konuşurum ona göre ! 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 37