folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petshop Açmak İstiyorum

Petshop Açmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sokak köpeklerinide besle la hayrına

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Hocam nacizane fikrimi söyleyeyim. 100 bin bütçeden bahsediyorsun ve bunu dükkan olarak açıp sadece oradaki halka hizmet vermeyi planlıyorsun. Bence hata yapıyorsun. Madem böyle bir bütçen var ve anladığım kadarıyla da mama satışı üzerine yoğunlaşacaksın. Sana tavsiyem güzel bi e-ticaret sistemi yazdırt yada hali hazırda satılanlardan bi paket al. (ör: ideasoft vs) bu sana max 3000 tl ye mal olur. Geriye kalanı arkadaşların dediği gibi senetle mal alabilirsin depolardan. Belirli malları senet karşılığı al ve stokla. Sonra bunları sisteme yükle. Hadi 7000 tl de extra masraf yaptın diyelim geriye 90 bin tl kadar bütçen kalıyor. Bunun bi 20-30 bin tl sini kenarda tut seneleri ödemeye karşılık ve geriye kalan 60-70 bin tl ile de reklam kas müşteri çekmek için. Böylelikle sadece dükkan açacağın belirli muhitteki insanlara hizmet vermek yerine Türkiye de ki bütün petshoptan alışveriş yapan insanlara hizmet vermiş olursun.  Reklam stratejini iyi belirlemen gerekiyor ama. 

Bunların yanı sıra ürünlerinin piyasaya göre ucuz olmalı ki insanlar seni tercih etsin. Eğer depolar yerine direk dispritörelerini bulursan daha karlı olursun. sadece mama için temizmama.com u inceleyebilirsin. Bende Golden vardı mamasını hiç evimin altındaki petshop tan almadım. Hep temizmama.com dan sipariş ettim.

Dip Not: E ticaret paketi seçerken aldığın firmayı iyi seçmelisin referanslarına, verdikleri desteklere vs bak. Ve alacağın domaini seo açısıdan iyi seçmelisin. Bi ara bununla ilgili çok güzel bi domain vardı bende ama artık yok :) 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@sezginari bu konuda haklı ama adam artık açmış tükanı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam madem o kadar bütçeniz vardı ben olsam gayrimenkul al sat işini düşünürdüm.Mesela ben Antalya'da emlak işi yapıyorum her şehirde oldugu gibi acil nakite sıkışanlar oluyor.200 liralık evi 170 180 e cok rahat alabiliyorsun ve riskin yok.210 dan ilana koyuyorsun daire başı bu şekilde 20 30 lira kar kalıyor.Sonuçta daire bu batmaz çürümez.Ama sonuçta tükanı açtınız hayırlı olsun demek kalıyor bize  :))

SaNaL_AjaN tarafından 05/May/16 11:10 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu adam petshop açmak istiyor, bilgisi olandan yardım rica etmiş. adama önermediğiniz sektör kalmamış.

aynı adres bilmeyip yol tarif eden yurdum insanı gibisiniz..

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı

yahu adam petshop açmak istiyor, bilgisi olandan yardım rica etmiş. adama önermediğiniz sektör kalmamış.

aynı adres bilmeyip yol tarif eden yurdum insanı gibisiniz..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

Dostlar dükkan tutuldu mal alındı şimdi sorum şu. Ruhsat almayı düşünmüyorum ancak kuş balık satışı için veteriner onayı gerekliymiş bunundışında ruhsatta lazım. Zabıta amiri halısahadan arkadaşım, ruhsat alma dedi. Ancak canlı hayvan için denetime kim geliyor? cezası nedir? ruhsat masrafları ortalama ne kadar tutar?

boyle bır aptallık var mı allah askına hocam zabıta amırı halısahadan arkadasım eger ben ceza yazmam gelmem dıyorsa o amırıne soyle onu ebesını sıkeyım aldıgı maasa sokayım.

boku baskasına atar.ksk de anca gıtsınler mıdye tezgahlarına coksun sıkıkler. 

yazılı sıkayette bulunur baska bır petshop ıslem yapılmazsa gıder o sikkoyu da sıkayet eder ırtıkap rusvet vs gırer oyle bırsey olunca senı suclar dırekt beledıye personelı herzaman .

buyuksehır gelır ıhbar olursa tarım koy ıslerı gelır , buyuksehır cevreden gelırler gelırler oglu gelırler .  kaparlar dukkanı.alırlar akvaryhumları balıkları vs . barınaga bırakırlar.

bır tane vetle anlasacaksan verecegın aylık bın lıra para olur canlı hayvan satısı ıcın .ama gırme hıc canlıya. haa bır de baglantım var demıssın de amazon hakansa baglantın o kolpanın onde gıdenı. ızmırde tanımadıgım adam yoktu hayvan getırenler konusunda . ne kadar ıpsız sapsız adam varsa 5 sene once bu hayvan ısınde ıdı kopek uretım satım vs vs ısınde ıdı . adamlar gıdıp baska cıftlıkler kopek calıp satıyorlardı oyle yavsak dolu. petsatım ısıne hıc gırme. dıger ıslere de petshoptan urun alan nadırdır . ınsanlar net fıyatı 130 olan mamaya 50 40 lıra fazla odemek ıstemıyorlar.

petshoplardan ne tasma alıyor mıllet ne mama alıyor neden ? cunku sadanların sattıgı 3 lıralık tasmaya 25 lıra etıket evurunca bır petshop mıllet sıkılmek ıstemıyor gıdıyor netten alıyor .

büyük hata yapmışssın fena da paran yokmus cok daha temız karlı ortamlara yatırabılırın. bılmedıgın yere yatmıssın. 

neden bunu dedım veterıner fakultesı okurken kopek ısı ugrastım ıstanbula ızmıre kopek verdım hep gırmedıgım klınık yoktu alsancakta arkadsalarımadan da bılıyorum oyle petshop ısı garıp tı  5 sene once.

ınsallah ıyı olur ıslerın de paranı cıkartırsın 

hipokondriyak tarafından 05/May/16 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

hocam gelişmelerden banada haber edermisin ? 

nasıl oldu işin gücün,büyüdün mü   gibisinden

hayırlı işler dilerim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam satış tavsiyesi olarak sadece fiziki dükkan üzerinden ilerleme kesinlikle.

Yaz hemen hipokondriyaka sana düzgün bir sistem kursun. Sanal pos ekle.

Bundan sonraki adımdada aylık belli bir miktar reklam çık ve popüler tüm köpek ve hayvan forumlarına sitelerine , sayfalarına, topluluklarına kampanya ve indirim yap.

Müşteri kitleni oluşturduktan sonra gerisi gelir. Köpeğim varken aylık 500 lira civarı hiç gözüm görmeden harcıyordum. Düzenli olarak. Benim gibi 10 tane müşteri olsa gerisi tamam.

Ayrıca dükkana yatırım yapmak yerine biraz şehir dışından bir arsa bulup yüksek değerli köpek çiftliği işinede girebilirsin. Dogo arjantin kan hatları konusunda yardımcı olurum :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam para varsa yavru jako aramacav ve kakadu papağanı al muhabbet kuşu ise yerli ve jumbo alabilirsin. Misal yerin varsa çift alıp kendin üretirsen daha karlı çıkabilirsin. Misal izmir de facebook da var berat varinoğlu oğlu var büyük ihtimal yırt dışından yavru papağan getiriyor yada kendi üretiyor tam bilmiyorum.  Yavru jako 2250 tl falan diyordu. Ama muhabbet kuşu kendin üret sat daha güzel olur izmirde üreticileri gez konuş.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 4509 Toplam Mesaj: 26
petshhop