folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Petshop Açmak İstiyorum

Petshop Açmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kakadu varmı kakadu ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Tropheus sat mudur talibi cok bu ara

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

petshop nasıl para kazanıyor ? aynı  amam bedava kargo internette daha ucuz ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

@DevilKingtr normaldede besliyordum zaten şimdi daha ucuza besleyeceğim.

@sezginari @DevilKingtr  E ticaret işinin pet sektöründe çok işlediği söylenemez. Çünkü müşteri portföyü genelde 40 yaş ve üstü, internet alışverişinden korkan ürünü görerek almak isteyen ne geleceğine güvenmeyen hayvanlarına saplantılı derecede bağlı insanlar. Karşılarında muhatap arıyorlar, açık mama istiyorlar, ürünün hayvana uygunluğunu konuşarak görerek test etmek istiyorlar. bu yüzden petshopları tercih ediyorlar. bir 10 sene sonra internet satışı bir ihtimal büyük payı alacak ama büyük pet marketler yinede var olacak.

@SaNaL_AjaN gayrimenkul hala yapılınabilinir, sermayenin büyük kısmı duruyor. Biz çevremizi hesaba katarak kendiimizi denemek istedik.

@hipokondriyak küfürsüz lütfen, bi sor bakalım izmirde esnafın yüzde kaçında ruhsat var? 15-20 yıllık ruhsatsız çalışan insanlar biliyorum çarşının göbeğinde. Esnafın %90ı ruhsatsız sor bakalım kaçını kapatıyorlar. Veteriner parası 400 kendini çıkartmaz, ruhsata 5 civarında gider diyorlar rakam abartı onu sordum ben, canlıda kedi köpek satışını ben yapmam isteyen müşterime bağlantı sağlarım, kuş ve balık satmak için aylık 400 vermek abes kaçıyor, hayvan sadece bu parayı çıkarmazki. Hata yada değil bunu zamanla göreceğim bende denemeden bilemem.

@LinkinMeTiN mutlaka yazacağım gelişmeleri

@Easx @JuMaN üretim işi benim harcım değil belki çok küçük çaplı balık ve kuş olabilir ama papağan bile düşünmüyorum.

@DevilKingtr kakadu kolay bulunan bir hayvan internet üzerinden araştırıp yakın bir semtten almanı öneririm, izmirde misin?

@HeyQirs mutlaka araştıracağım bu türü

@PanxeR insanların petshopa yönelme sebeplerini anlattım, ilk 3-4 ay kiram çıksa yeter tahminim 2 yıldan sonra kazandırmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu kilidin göbeği değişiyormu? Elimde alarmlı barel var görüntüyü bozmamak adına kepenk yaptırmayıp alarmlı barel takmak mümkün mü?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 4508 Toplam Mesaj: 26
petshhop