folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peugeot Bipper Ankara Araç Çıkmacısı Lazım

Peugeot Bipper Ankara Araç Çıkmacısı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Selamlar,

1.4 hdi bipper aracım var, aracımın sigorta panosu yandı az kalsın araç yanıyordu, tam yanmadan sönmüş kendiliğinden araç sabah çalışmayınca farkettim durumu, bu sigorta panosunun soketi yok komple tesisat satılıyor, 0 yan sanayi ürün aramıyorum, orjinal çıkma tesisat arıyorum, bölgemde aradım bulamadım bu yüzden konu açtım, peugeot bipper ağırlıklı olarak ürünleri satan çıkmacı arıyorum genelde Ankara'da oluyormuş bu araçların diye duydum tanıdıklarınız varsa dürüst birisi iletişim bilgisi verirseniz çok iyi olur. 

Güncelleme : Pazartesi Ankara'ya seyahat planlıyorum Ankara'lı müritler Peugeot araç çıkma piyasası hangi sanayi de oluyor? 

helyum_pasha tarafından 18/Oca/25 13:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

gecmis olsun cikmacilara bakman lazim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Eyvallah abi sağol çıkmacılara bakıyorum inşallah bulurum =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

Eyvallah abi sağol çıkmacılara bakıyorum inşallah bulurum =)

ünallar oto sor bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Sadece soket yandıysa soketçilerden kafa alıp çaktırabilirsin.

Net bilgim yok , sadece fikir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ateşin yanması için oksijen lazım. Arabanın içindeki oksijen bittiyse o yüzden kendi kendine sönmüştür şansın varmış. Bu arabaları bildiğim kadarıyla Fiat üretiyor. Citroen Nemo ve Fiat Fiorino adıyla piyasadalar. Nemo'da Ford Fiesta motoru var. Pejo'da ne motoru var bilmiyorum. Geriye kalan parçalar büyük oranda aynı ve birbirleriyle uyumlu. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ateşin yanması için oksijen lazım. Arabanın içindeki oksijen bittiyse o yüzden kendi kendine sönmüştür şansın varmış. Bu arabaları bildiğim kadarıyla Fiat üretiyor. Citroen Nemo ve Fiat Fiorino adıyla piyasadalar. Nemo'da Ford Fiesta motoru var. Pejo'da ne motoru var bilmiyorum. Geriye kalan parçalar büyük oranda aynı ve birbirleriyle uyumlu. 

Fiat Citroen Peugoet kasa ortak üretim ama arabanın elektronik özelliğine göre role sigorta kutularının soketleri değişiyor soket sayısı azalıyor çoğalıyor modele göre bu yüzden farklı oluyor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

Sadece soket yandıysa soketçilerden kafa alıp çaktırabilirsin.

Net bilgim yok , sadece fikir.

Normalde role kutu tamiri olabilir belki ama tesisattaki kablolara da güvenmiyorum artık 300 tane ince kablo var tamirini yapacak kişinin tüm kabloların teker teker değerlerine bakacağını sanmıyorum role kutusu yandı artık bir de tamir edilip 15 gün sonra tekrar bozulursa yine tamire gidicek bir daha torpido sökülecek vs. en iyisi temiz durumda kazalı araçtan orjinal çıkma tesisat alıp takmak  hem daha hesaplı hemde orjinal fabrika ürünü oluyor

helyum_pasha tarafından 18/Oca/25 23:36 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Guven Pejo

+90 532 510 56 21

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Guven Pejo

+90 532 510 56 21

Sağol abi arayayım 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

Guven Pejo

+90 532 510 56 21

Sağol abi arayayım 

Parça sıkıntılı olduğu için direk yerinde eşleştirmek için parçayla direk Ostim'e gitmeyi tercih ettim Güven Pejo'ya da baktım çok sağol abi ama malesef elinde yoktu Elvan Peugeot'tan parçayı temin ettim, Ostim 6 bloktan oluşan büyük bir yer çıkma parça üzerine sanayi sitesi kurmuşlar TR'de bulamadığınız bir çok parçayı burada bulabilmek mümkün benim aradığım parçanın üretimi olmadığı için peugeot yetkili serviste bulamadım, Fransa Peugeot'ya ulaştım 1500 euro fiyat verdiler 10binTL'ye Ostim'den temin ettim. Ostim iyi ki var orjinal çıkma parça arayan direk Ostim'e gitsin= ) 

Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 13
bipper