Peugeot Bipper Ankara Araç Çıkmacısı Lazım
-
Selamlar,
1.4 hdi bipper aracım var, aracımın sigorta panosu yandı az kalsın araç yanıyordu, tam yanmadan sönmüş kendiliğinden araç sabah çalışmayınca farkettim durumu, bu sigorta panosunun soketi yok komple tesisat satılıyor, 0 yan sanayi ürün aramıyorum, orjinal çıkma tesisat arıyorum, bölgemde aradım bulamadım bu yüzden konu açtım, peugeot bipper ağırlıklı olarak ürünleri satan çıkmacı arıyorum genelde Ankara'da oluyormuş bu araçların diye duydum tanıdıklarınız varsa dürüst birisi iletişim bilgisi verirseniz çok iyi olur.Güncelleme : Pazartesi Ankara'ya seyahat planlıyorum Ankara'lı müritler Peugeot araç çıkma piyasası hangi sanayi de oluyor?
helyum_pasha tarafından 18/Oca/25 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
gecmis olsun cikmacilara bakman lazim
-
Martech bunu yazdı
Eyvallah abi sağol çıkmacılara bakıyorum inşallah bulurum =)
-
helyum_pasha bunu yazdıMartech bunu yazdı
Eyvallah abi sağol çıkmacılara bakıyorum inşallah bulurum =)
ünallar oto sor bakalım
-
Sadece soket yandıysa soketçilerden kafa alıp çaktırabilirsin.
Net bilgim yok , sadece fikir.
-
Ateşin yanması için oksijen lazım. Arabanın içindeki oksijen bittiyse o yüzden kendi kendine sönmüştür şansın varmış. Bu arabaları bildiğim kadarıyla Fiat üretiyor. Citroen Nemo ve Fiat Fiorino adıyla piyasadalar. Nemo'da Ford Fiesta motoru var. Pejo'da ne motoru var bilmiyorum. Geriye kalan parçalar büyük oranda aynı ve birbirleriyle uyumlu.
-
mkyb bunu yazdı
Ateşin yanması için oksijen lazım. Arabanın içindeki oksijen bittiyse o yüzden kendi kendine sönmüştür şansın varmış. Bu arabaları bildiğim kadarıyla Fiat üretiyor. Citroen Nemo ve Fiat Fiorino adıyla piyasadalar. Nemo'da Ford Fiesta motoru var. Pejo'da ne motoru var bilmiyorum. Geriye kalan parçalar büyük oranda aynı ve birbirleriyle uyumlu.
Fiat Citroen Peugoet kasa ortak üretim ama arabanın elektronik özelliğine göre role sigorta kutularının soketleri değişiyor soket sayısı azalıyor çoğalıyor modele göre bu yüzden farklı oluyor
-
Seminerist bunu yazdı
Sadece soket yandıysa soketçilerden kafa alıp çaktırabilirsin.
Net bilgim yok , sadece fikir.
Normalde role kutu tamiri olabilir belki ama tesisattaki kablolara da güvenmiyorum artık 300 tane ince kablo var tamirini yapacak kişinin tüm kabloların teker teker değerlerine bakacağını sanmıyorum role kutusu yandı artık bir de tamir edilip 15 gün sonra tekrar bozulursa yine tamire gidicek bir daha torpido sökülecek vs. en iyisi temiz durumda kazalı araçtan orjinal çıkma tesisat alıp takmak hem daha hesaplı hemde orjinal fabrika ürünü oluyor
helyum_pasha tarafından 18/Oca/25 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Guven Pejo
+90 532 510 56 21 -
Antikky bunu yazdı
Guven Pejo
+90 532 510 56 21Sağol abi arayayım
-
helyum_pasha bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Guven Pejo
+90 532 510 56 21Sağol abi arayayım
Parça sıkıntılı olduğu için direk yerinde eşleştirmek için parçayla direk Ostim'e gitmeyi tercih ettim Güven Pejo'ya da baktım çok sağol abi ama malesef elinde yoktu Elvan Peugeot'tan parçayı temin ettim, Ostim 6 bloktan oluşan büyük bir yer çıkma parça üzerine sanayi sitesi kurmuşlar TR'de bulamadığınız bir çok parçayı burada bulabilmek mümkün benim aradığım parçanın üretimi olmadığı için peugeot yetkili serviste bulamadım, Fransa Peugeot'ya ulaştım 1500 euro fiyat verdiler 10binTL'ye Ostim'den temin ettim. Ostim iyi ki var orjinal çıkma parça arayan direk Ostim'e gitsin= )