folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peugeot Bipper Ankara Araç Çıkmacısı Lazım

Peugeot Bipper Ankara Araç Çıkmacısı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    helyum_pasha bunu yazdı
    helyum_pasha bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

Guven Pejo

+90 532 510 56 21

Sağol abi arayayım 

Parça sıkıntılı olduğu için direk yerinde eşleştirmek için parçayla direk Ostim'e gitmeyi tercih ettim Güven Pejo'ya da baktım çok sağol abi ama malesef elinde yoktu Elvan Peugeot'tan parçayı temin ettim, Ostim 6 bloktan oluşan büyük bir yer çıkma parça üzerine sanayi sitesi kurmuşlar TR'de bulamadığınız bir çok parçayı burada bulabilmek mümkün benim aradığım parçanın üretimi olmadığı için peugeot yetkili serviste bulamadım, Fransa Peugeot'ya ulaştım 1500 euro fiyat verdiler 10binTL'ye Ostim'den temin ettim. Ostim iyi ki var orjinal çıkma parça arayan direk Ostim'e gitsin= ) 

ben olsam dahada ucuza alirdik ama 10bin de kotu rakam degil, yinede tesisati bastan sarmak ve tek tek tum soketlerin oksitlenmesi olup olmadigini kontrol et hocam.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı
    helyum_pasha bunu yazdı
    helyum_pasha bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

Guven Pejo

+90 532 510 56 21

Sağol abi arayayım 

Parça sıkıntılı olduğu için direk yerinde eşleştirmek için parçayla direk Ostim'e gitmeyi tercih ettim Güven Pejo'ya da baktım çok sağol abi ama malesef elinde yoktu Elvan Peugeot'tan parçayı temin ettim, Ostim 6 bloktan oluşan büyük bir yer çıkma parça üzerine sanayi sitesi kurmuşlar TR'de bulamadığınız bir çok parçayı burada bulabilmek mümkün benim aradığım parçanın üretimi olmadığı için peugeot yetkili serviste bulamadım, Fransa Peugeot'ya ulaştım 1500 euro fiyat verdiler 10binTL'ye Ostim'den temin ettim. Ostim iyi ki var orjinal çıkma parça arayan direk Ostim'e gitsin= ) 

ben olsam dahada ucuza alirdik ama 10bin de kotu rakam degil, yinede tesisati bastan sarmak ve tek tek tum soketlerin oksitlenmesi olup olmadigini kontrol et hocam.

Eyvallah abim çok sağol normalde 25binTL'ye başka bir yerden de haber gelmişti içime sinmedi aracı vardı işin içinde bende Ostim'e geçmeye karar verdim 10bin'e bulunca öpüp başıma koydum helali hoş olsun = ) 

Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 13
bipper