Philadelpia Deneyi Yeniden Gerceklestirilebilirmi?
-
Bildiğim kadarıyla bir fasülye tanesini bikaç cm öteye ışınlamışlardı 1-2 sene önce...
-
BEnim bildiğim argon gazıyla maddeler çözülerek bi yerden bir yere aktarılabiliyormuş ama sadece kulaktan dolma bi bilgi
-
ir2 bunu yazdı:
gemiyle bütünleşme olayı tamamen saçmalık bölye bişey olamaz gemini gövdesi sağlam kalır ama insanın gövdesinde gemiye denk gelen bölge param parça olur yapışma falan çocukça yani çizgifilm mantığızaten ben insan saglam kaldi demedim ki. orada yazilanlara gore FECI SEKILDE CAN VERDILER diyo. (gemiyle birlesik cikanlar)....
-
mit bunu yazdı:
la dj_lethal harbiden olabilir.molekul olayını tuttum kimya ile fazla ibilgim yok ama olabilir diye düşünüyom.teknolojide her şey olabilir.ışınlamada olcak zaten ama ne zamnan bunu biz yaparsak paraya para demeyiz.mahmut tuncer deriz:)):) ueheh
şaka bir yana biz bu denyin küçük çaplısını yapabilirmiyiz acep.he öle ucuzsa anasını satayım ben denerim.he nasıl yapcaz bunu aletler felan de bakım.
Abi bu olay baya bi siradisi, bizim hocalar niyetlerini bozdular yapmaya calisacaklarmis... ben olacagina inaniyorum.... umarim olur....
-
ışınlanmadan bahsediyosanız bi kaç sene önce küçük bir deney düzeneğindeki bu bir tünel olarak varsayılıyodu küçük bir vazo bir noktadan farklı bir noktaya ışınlanmıltı tek sorun vazonun öbür taraftan kırık olarak çıkmasıydı.Şimdi sen diyosunki koca mürettebat naptın sen yaw bu tür deneylerde hemen insan kullanımına girilmez yani o zaman çok büyük olay olurdu 50 tesla diyosun bende yuh diyorum siz ünide yapacaksınız heralde o manyetik alan oluştuğunda sizin beynininiz manyetik alanıda sapmasın dalga geçmiyorum cidden soruyorum
-
bence bunu yapmışlardır adamlar savaşta zaten o korkuyla insanlara birşey olup olmayacağını düşünememişlerdir. Zaten başta onlarda bunun olabilileceğine inanmayıp bir ihtimal olarak bakıyorlardır diye düşünüyorum olmayacak şey değil ama ÇOK büyük zararları var dengeyi karıştırdın mı sistemi bozar kıyameti koparırlar :))))
-
Robotix kardes, vazo isinlamayi normal bilim adamlari yapti ve halka da bildirdiler, biz burada askeri bir deneyden sozediyoruz. Amerikanin neler sakladigini allah bilir... zaten kuzey amerikanin yarisindan fazlasini askeri bolgeler olusturuyor (area51 vs...). yani vazo isinlama normal bilim adamlarinca daha yeni kesfedildi... ya basina aciklanmayan askeri deneyler?
-
Bu bazıları için hikaye olarak gelebilir ama gerçektir ben buna inanıyorum bunun kitabı dahil yazılmıştır önemli olan şunu benimsemektir İmkansız Diye bir şey yoktur.....
-
imkansız ama su an ki kosullarda....
madem bu deney yapıldı nie bu konu uzerinde hic bir gelistirme yapılmadı??
isinlanma için zaman/boyut kırılması gerekir(einstein zaman-boyut kuramı)bu o olayın sacma oldugunu
gosteriyor...einsteinin denklemleri gayet mantıklı olabilir ama bu mantıksız bir olay!
uzerine kitap yazıldı die dogru veya gercekten oldu die bi sey yok....
bu olay sallamadır!!bu deney yapıldı ama tamamen basarısız oldu!!amerika bu deneyi rakiplerine
(rusya almanya)gozdagı vermek için kullandı olay su bizde gozukmeyen gemi bile var kısaca....tamamen
siyasi bi olay!!dusunun 1950lerde gecen bu olay
zamanında dunya teknoloji bakımından simdiye gore cok gerilerde!!su anda atomların ısınlanması uzerine
calısılırken o zamanki teknoloji ile gemi ha!!komik!!!
-
FlareCaster bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla bir fasülye tanesini bikaç cm öteye ışınlamışlardı 1-2 sene önce...
o bi kac tane atom cekirdegi idi:))