folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Philadelpia Deneyi Yeniden Gerceklestirilebilirmi?

Philadelpia Deneyi Yeniden Gerceklestirilebilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FlareCaster
    FlareCaster's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla bir fasülye tanesini bikaç cm öteye ışınlamışlardı 1-2 sene önce...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    BEnim bildiğim argon gazıyla maddeler çözülerek bi yerden bir yere aktarılabiliyormuş ama sadece kulaktan dolma bi bilgi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

ir2 bunu yazdı:

gemiyle bütünleşme olayı tamamen saçmalık bölye bişey olamaz gemini gövdesi sağlam kalır ama insanın gövdesinde gemiye denk gelen bölge param parça olur yapışma falan çocukça yani çizgifilm mantığı

zaten ben insan saglam kaldi demedim ki. orada yazilanlara gore FECI SEKILDE CAN VERDILER diyo. (gemiyle birlesik cikanlar)....

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    mit bunu yazdı:

la dj_lethal  harbiden  olabilir.molekul  olayını tuttum  kimya ile  fazla  ibilgim yok  ama olabilir diye  düşünüyom.teknolojide  her şey  olabilir.ışınlamada  olcak  zaten ama ne zamnan  bunu biz  yaparsak  paraya  para  demeyiz.mahmut  tuncer  deriz:)):) ueheh

şaka  bir  yana  biz  bu  denyin  küçük  çaplısını  yapabilirmiyiz acep.he  öle  ucuzsa  anasını  satayım ben  denerim.he  nasıl  yapcaz  bunu  aletler  felan  de  bakım.

Abi bu olay baya bi siradisi, bizim hocalar niyetlerini bozdular yapmaya calisacaklarmis... ben olacagina inaniyorum.... umarim olur....

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    ışınlanmadan bahsediyosanız bi kaç sene önce küçük bir deney düzeneğindeki bu bir tünel olarak varsayılıyodu küçük bir vazo bir noktadan farklı bir noktaya ışınlanmıltı tek sorun vazonun öbür taraftan kırık olarak çıkmasıydı.Şimdi sen diyosunki koca mürettebat naptın sen yaw bu tür deneylerde hemen insan kullanımına girilmez yani o zaman çok büyük olay olurdu 50 tesla diyosun bende yuh diyorum siz ünide yapacaksınız heralde o manyetik alan oluştuğunda sizin beynininiz manyetik alanıda sapmasın dalga geçmiyorum cidden soruyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeday
    Jeday's avatar
    Erkek
    bence bunu yapmışlardır adamlar savaşta zaten o korkuyla insanlara birşey olup olmayacağını düşünememişlerdir. Zaten başta onlarda bunun olabilileceğine inanmayıp bir ihtimal olarak bakıyorlardır diye düşünüyorum  olmayacak şey değil ama ÇOK büyük zararları var dengeyi karıştırdın mı sistemi bozar kıyameti koparırlar  :))))    
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Robotix kardes, vazo isinlamayi normal bilim adamlari yapti ve halka da bildirdiler, biz burada askeri bir deneyden sozediyoruz. Amerikanin neler sakladigini allah bilir... zaten kuzey amerikanin yarisindan fazlasini askeri bolgeler olusturuyor (area51 vs...). yani vazo isinlama normal bilim adamlarinca daha yeni kesfedildi... ya basina aciklanmayan askeri deneyler? 

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Bu bazıları için hikaye olarak gelebilir ama gerçektir ben buna inanıyorum bunun kitabı dahil yazılmıştır önemli olan şunu benimsemektir İmkansız Diye bir şey yoktur.....

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek

imkansız ama su an ki kosullarda....

madem bu deney yapıldı nie bu konu uzerinde hic bir gelistirme yapılmadı??

isinlanma için zaman/boyut kırılması gerekir(einstein zaman-boyut kuramı)bu o olayın sacma oldugunu

gosteriyor...einsteinin denklemleri gayet mantıklı olabilir ama bu mantıksız bir olay!

uzerine kitap yazıldı die dogru veya gercekten oldu die bi sey yok....

bu olay sallamadır!!bu deney yapıldı ama tamamen basarısız oldu!!amerika bu deneyi rakiplerine

(rusya almanya)gozdagı vermek için kullandı olay su bizde gozukmeyen gemi bile var kısaca....tamamen

siyasi bi olay!!dusunun 1950lerde gecen bu olay

zamanında dunya teknoloji bakımından simdiye gore cok gerilerde!!su anda atomların ısınlanması uzerine

calısılırken o zamanki teknoloji ile gemi ha!!komik!!!

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek
    FlareCaster bunu yazdı:

Bildiğim kadarıyla bir fasülye tanesini bikaç cm öteye ışınlamışlardı 1-2 sene önce...

o bi kac tane atom cekirdegi idi:))

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
Toplam Hit: 11235 Toplam Mesaj: 43