Philadelpia Deneyi Yeniden Gerceklestirilebilirmi?
-
Madde'nin yok olmazlık kuralına itaat edildiği sürece geleceğin teknolojisi(veya günümüzde bizim haberdar olmadığımız-askeri alanda,devlet sırrı nitelği taşıyan-tenik gelişmeler) ile gerçekleşmesi tartışılmaz bir gerçekliktir...
Hele yumurta'nın sadece tavuğun altında değilde yapay bir ortamda civ civ çıkarabileceği kanıtlanıp;insanların beyninde ki ortağa ait skolastik düşünce sistemine karşı çıkılmışken...
-
ragmendous bunu yazdı:
boyut/zaman kırılması kuramı içinde degerlendirilir o kuram:Pben daha kapsamlı olan ve anlayabilecegin boyut/zaman krılması seklinde yazdım...madem o kadar heveslisin ankaraya gel...sana yardımcı olayım...hevesini kırmıs gibi olmayım ama philedephia deneyi(rainbow project)asılsızdır...kanıta gelince fizikte hic bir sey tam olarak kanıtlanamaz...ne bir seyin yoklugu ne bir seyin varlıgı...tabi ki kanıtlyaymm ama sende var oldugunu kanıtlayamazsın...ama o deneyin basarısız oldugunu iddia ederim cunku basrısız oldu...bunu senn hevesini kırmak için solemiom sen inanmaya devam et bakarsın bi gun beni utandırırsın hı??inan ve ugras...yardım istersen her turlu yardımı yapabilirim...
Sagol ragmendous kardes....