Philips Çok Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Hani şu menü kanal geçişi felan hızlı olsa hayatta geri vermem

sabahtan 3d indirip gece izliyorum mesela dün sincity izledim başlangıçta kar yağıyor sanki evin içine yağıyor kar :D

çok kaliteli görüntü yapmışlar fakat yazılım kötü aşırı yavaş

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

beyler şu 3 televizyonu koydum nasıl

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/2445-25722-26568/vestel-50ua9200_lg-50lf650v_vestel-50fa8200/

Tanrı Türkü Korusun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

beyler şu 3 televizyonu koydum nasıl

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/2445-25722-26568/vestel-50ua9200_lg-50lf650v_vestel-50fa8200/

1- vestel, arçelik .. gibi markalardan uzak durmanı tavsiye ederim..

2- verdiğin 3 tv den ilk baştaki sadece 4k diğerleri değil.. Önce buna dikkat etmelisin, sanki üstün körü seçiyorsun geldi bana..

3- 4k sadece trt nin test yayını var ama ilerde tv ler gelince değiştirmek zorunda kalmazsın ayrıca harici diske atıp kaliteli şekilde film izleme şansın var..

max. çıkabilecek bütçeni, beklediğin özellikleri (boyut, 4k-full hd, curved-flat gibi)  söylersen güzel bir tv bulmaya çalışayım senin için

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

hocam bütcem 2000 2200 yapabilirim max 3d mutlaka olmalı boyut olarak 50"

Tanrı Türkü Korusun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o bütçeyle 4k zor hocam.. full hd lere bakmak lazım.. 4k olarak bir tek bekonun ürünü var ama ben pek güvenmiyorum bu markalara..

senin bulduğun lg görülen en mantıklı şey. Eğer bekleme şansın varsa bekle hocam bayramdan sonra fiyatlar düşecek diyorlar.. O zaman bakabilirsin bazı ürünlere..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Peki hocam 4k yerine fullhd alsam ne olur ? ben 2gb 3d film indirip izliyorum o bile net 4k ile fhd geçersem değişiklik nasıl olur?

Tanrı Türkü Korusun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

valla hocam bu saatten sonra tv alacaksan 4k al.. ama dikkatli olman lazım panelinin en az 50p olması gerekiyor, yoksa 4k yayınları açılmaz.. 

dediğim gibi biraz beklersen fiyatlar düşecektir, özellikle lg nin ki çok çabuk düşüyor. ayrıca üzerine biraz daha para koyup daha iyi bir şey alabilirsin..

yani alıyorsan biraz iyi bir şey al hocam.. 4k lar ne zaman yaygınlaşır tv olarak bilmiyorum ama 4k tv ler olmasa bile bazı teknolojiler full hd görüntülerinden daha net görüntü almanı sağlıyor.

ben yerinde olsam, acelem yoksa beklerim biraz daha, elindeki tv yi de iade et.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

hocam bütcem 2000 2200 yapabilirim max 3d mutlaka olmalı boyut olarak 50"

philips 6809 2100 tl. 3d de var 4k da ama sakın alma. menüler yavaş. 8-10 saniye bekliyorsun. uydu geçişleri de yavaş. tv nin açılışı bile yavaş.

ben aldım çok pişmanım. Mecburen harici uydu alıcısı bakıyorum. atlanta g5 gibi birşey almayı düşünüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak ne güzel kendin söylemişsin,sanki kar evin içinde yağıyor.

demekki görüntü kalitesi çok iyi,bence değiştirme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

bak ne güzel kendin söylemişsin,sanki kar evin içinde yağıyor.

demekki görüntü kalitesi çok iyi,bence değiştirme.

görüntüsüne hiç laf ettirmem aşırı iyi fakat kanald den atv ye 6 saniyede geçiyor aşırı yavaş

Tanrı Türkü Korusun.
Toplam Hit: 2772 Toplam Mesaj: 28
lg