Philips Çok Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

valla hocam bu saatten sonra tv alacaksan 4k al.. ama dikkatli olman lazım panelinin en az 50p olması gerekiyor, yoksa 4k yayınları açılmaz.. 

dediğim gibi biraz beklersen fiyatlar düşecektir, özellikle lg nin ki çok çabuk düşüyor. ayrıca üzerine biraz daha para koyup daha iyi bir şey alabilirsin..

yani alıyorsan biraz iyi bir şey al hocam.. 4k lar ne zaman yaygınlaşır tv olarak bilmiyorum ama 4k tv ler olmasa bile bazı teknolojiler full hd görüntülerinden daha net görüntü almanı sağlıyor.

ben yerinde olsam, acelem yoksa beklerim biraz daha, elindeki tv yi de iade et.

hocam düşecek diyorsun da kesin mi düşecek ?

düşerse tahmini düşüş fiyatı nedir ?

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

bak ne güzel kendin söylemişsin,sanki kar evin içinde yağıyor.

demekki görüntü kalitesi çok iyi,bence değiştirme.

görüntüsüne hiç laf ettirmem aşırı iyi fakat kanald den atv ye 6 saniyede geçiyor aşırı yavaş

bi HD uydu alıcı kullansan inan  çok daha iyi olur. (tabi içinde hazır uydu var ne gerek var harici uydu cihazınada diyebilirsin bişi diyemem)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Ben askerdeyken philips almışlar eve. Bizdeki de çok yavaş. kanallar ayarlamaya bile üşendim.

6 aydır televizyon evde hala 20 tane kanal izliyoruz. ne kadar yavaş tahmin edin.

yazılım güncelleme yaptım değişmedi.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

valla hocam bu saatten sonra tv alacaksan 4k al.. ama dikkatli olman lazım panelinin en az 50p olması gerekiyor, yoksa 4k yayınları açılmaz.. 

dediğim gibi biraz beklersen fiyatlar düşecektir, özellikle lg nin ki çok çabuk düşüyor. ayrıca üzerine biraz daha para koyup daha iyi bir şey alabilirsin..

yani alıyorsan biraz iyi bir şey al hocam.. 4k lar ne zaman yaygınlaşır tv olarak bilmiyorum ama 4k tv ler olmasa bile bazı teknolojiler full hd görüntülerinden daha net görüntü almanı sağlıyor.

ben yerinde olsam, acelem yoksa beklerim biraz daha, elindeki tv yi de iade et.

hocam düşecek diyorsun da kesin mi düşecek ?

düşerse tahmini düşüş fiyatı nedir ?

okuduğum kadarıyla öyle diyorlarmış hocam ay sonunu bekleyin diyolar bu mağazalar.. kendin de gidip sorabilirsin vatan bilgisayara, bimeks e v.s.  ne kadar düşer bilmiyorum.. samsung da pek oynama olmuyor ama lg flan düşüyor.. bazen öyle indirimler de oluyor 800 tl civarında indirim yapıyor adamlar :) takip et bu siteleri, bazen sadece akşam internet kullanıcıları için indirim yapıyorlar..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.Geçen gün televizyon alık.2600 liradan 1900'e düşmüş bizde hemen aldık.

Özellikleri;

3D

2D->3D

4K

UHD LED

400HZ

Smart

Çift Çekirdek

felan.

Neyse televizyon her şeyde aşırı yavaş.Kanal değiştirmeden tut smartta gezme gibi.Her şey yavaş :D

Teknik eleman geldi.Yazılımdadır sorun dedi güncelleme yaptı hala aynı yavaş :D

Bu sorundan kurtulma ihtimalı var mı ?

Yoksa yarın iade edip başka televizyon alacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Modeli nedir bu philips,in ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    gkhnhalil48 bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

bak ne güzel kendin söylemişsin,sanki kar evin içinde yağıyor.

demekki görüntü kalitesi çok iyi,bence değiştirme.

görüntüsüne hiç laf ettirmem aşırı iyi fakat kanald den atv ye 6 saniyede geçiyor aşırı yavaş

bi HD uydu alıcı kullansan inan  çok daha iyi olur. (tabi içinde hazır uydu var ne gerek var harici uydu cihazınada diyebilirsin bişi diyemem)

Peder yenisini alıyor :D

Tanrı Türkü Korusun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam aşağıdaki adresten modeline uygun en güncel firmware versiyonunu çekip televizyonuna yükle, büyük oranda sıkıntılarına çare olur.

http://philips.samipupu.com/

Ama bu bir gerçek, philips smart tvlerin neredeyse hepsinde bu yavaşlık sıkıntısı mevcut.

Tavsiyem LG smart tvlere bakman olur.

Samsung almanı önermem çünkü:

- Samsung yazılım ile renkleri ve kontrastı arttırdığı için yapay bir canlılık oluyor ekranda. Yani mesela aynı özelliklerde başka tvler ile samsungu yan yana koyduğunda samsung daha parlak gözükür. Ama bu yapay bir canlılık olduğu için izlediğin içeriğin doğal görüntüsünü bozmuş oluyorsun.

- Samsung smart tvlerde aktif 3d kullanıyor. Yani içinde sensör olan büyük gözlükler kullanman gerekiyor. Ayrıca bu gözlüklerin fiyatı da sağlam oluyor. LG pasif 3d kullandığı için (imax ve realD gibi sinemalardaki gözlükler ile aynı) sinemadan aldığın 3d gözlük bile çatır çatır çalışır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2776 Toplam Mesaj: 28
lg