Philips Gogear Vibe Mp3 Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu mp3 player dan aldım 1 - 2 kulaklıkla denedim ama sesi çok az çıkıyor ya cihazdanmı kulaklıktanmı anlamadım ve mp3 player ın hangi özelliğine bakmak gerekiyor onuda bilmiyorum. Şimdi sorum şu eğer cihazdansa sesi artırmam için yapabileceğim bişey varmı. YOk sorun kulaklıktan dır diyosanız kulaklık önerirmisiniz 100 tl ye kadar kulaklık alabilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Mp3 player ın modeli : SA1VBE02K

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

gogearların sesi çok az çıkar.

kulakiçi bi kulaklık kullan en azından dışardan gelen sesleri izole edersin daha iyi duyarsın.

ya da biraz para verip kulaklık amfisi alacaksın. http://www.ampli-fi.com/ , gerek var mı? bence yok.

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

fiio e5 amfi alıcaksın ipdo shuffle büyüklüğünde birşey zaten hem sesi arttırır hem de mp3 ün sesi kısıkta olacağı için pilden kazanç sağlarsın. dealextremden filanda geliyor fiio amfiler.  Donanımhaberde 40tl ye filanda satan kişiler var dışardan getirmekle uğraşamam diyorsan.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam amfi alıyım iyi güzelde ben çoğunlukla dışardayken dinliyorum mp3 player ile amfiyi nereme koycam daha küçük bişey yokmudur ? Ayrıca pazar günü yurtdışına gidiyorum çorumda bulabilirmiyim orasıda mechul. Atatürk hava alanında 3 4 saat kadar boşluğum olcak yakın biyerler varsa ordan alabilirim. Ama dedğim gibi çok büyük alternatif bişeyler yokmudur =?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim

konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Peki tavsiye edebileceğiniz mp3 player varmı fazla pahalı olmayan 200 tl bütcem var hem kulaklık hem mp3 player için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

eray bunu yazdı:

konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.

Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    Sanse clip + ep 630 mukemmel 2 li.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

eray bunu yazdı:

Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra

hocam o zaman değiştirecen o philipsi, sandisk sansa mp3 çalarlar hem uygun fiyatlı hem de oldukça performanslı, ya da cowon'un yine uygun ama flac bile çalan modelleri var. sonuç olarak buna geldik yani yapacak bişey yok :)

Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 17