Philips Gogear Vibe Mp3 Player
-
rockbox firmware desteği yokmuki aletin? bakamadım ancak bir araştır. Sansa clip+ kullanıyorum ayrıca memnunum rockbox firmware desteği de var. rockbox aleti uçuruyor.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------
Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim
-----------------------------konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.
-----------------------------Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra
-----------------------------hocam o zaman değiştirecen o philipsi, sandisk sansa mp3 çalarlar hem uygun fiyatlı hem de oldukça performanslı, ya da cowon'un yine uygun ama flac bile çalan modelleri var. sonuç olarak buna geldik yani yapacak bişey yok :)
-----------------------------hocam fiyatları nekadardır o mp3 player ın ? Çorumda bulamam heralde istanbulda atatürk hava alanına yakın biyerlerde bulabilirmiyim yada 2 3 saat gibi bi vaktim var uçağı kaçırırsam göte girer 400 tl :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------rockbox firmware desteği yokmuki aletin? bakamadım ancak bir araştır. Sansa clip+ kullanıyorum ayrıca memnunum rockbox firmware desteği de var. rockbox aleti uçuruyor.
-----------------------------Evet var hocam biraz önce güncelledim aleti firmware sürümü 6.38 yazıyor ne demek oluo bu
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------
Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim
-----------------------------konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.
-----------------------------Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra
-----------------------------hocam o zaman değiştirecen o philipsi, sandisk sansa mp3 çalarlar hem uygun fiyatlı hem de oldukça performanslı, ya da cowon'un yine uygun ama flac bile çalan modelleri var. sonuç olarak buna geldik yani yapacak bişey yok :)
-----------------------------hocam fiyatları nekadardır o mp3 player ın ? Çorumda bulamam heralde istanbulda atatürk hava alanına yakın biyerlerde bulabilirmiyim yada 2 3 saat gibi bi vaktim var uçağı kaçırırsam göte girer 400 tl :D
-----------------------------havalimanının yakınında büyük bimeks mağazası var gitmeden araştır orada var mıymış diye.
-
samsung yp-u3 rulz :D fena ses cıkısı var sadece ayarlardan ses denetimini kapatıyosun normalde ses vol20 kapatınca vol 40 yetiyo artıyo bile fiyatıda 50 tl falan max :D
-
Sansa clip Tr'de zor bulursun. Bende de sansa var amazon.com dan aldım 37 dolara. 20dolarda kargo 57 dolara 4 günde geldi eve.