Philips Gogear Vibe Mp3 Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

rockbox firmware desteği yokmuki aletin? bakamadım ancak bir araştır. Sansa clip+ kullanıyorum ayrıca memnunum rockbox firmware desteği de var. rockbox aleti uçuruyor.

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

manhyak bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

eray bunu yazdı:
    Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim

konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.

Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra

hocam o zaman değiştirecen o philipsi, sandisk sansa mp3 çalarlar hem uygun fiyatlı hem de oldukça performanslı, ya da cowon'un yine uygun ama flac bile çalan modelleri var. sonuç olarak buna geldik yani yapacak bişey yok :)

hocam fiyatları nekadardır o mp3 player ın ? Çorumda bulamam heralde istanbulda atatürk hava alanına yakın biyerlerde bulabilirmiyim yada 2 3 saat gibi bi vaktim var uçağı kaçırırsam göte girer 400 tl :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:

rockbox firmware desteği yokmuki aletin? bakamadım ancak bir araştır. Sansa clip+ kullanıyorum ayrıca memnunum rockbox firmware desteği de var. rockbox aleti uçuruyor.

Evet var hocam biraz önce güncelledim aleti firmware sürümü 6.38 yazıyor ne demek oluo bu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

eray bunu yazdı:
    Sony mp4 kullanyorum kulaklıkta sennheiser cx300II kullanıyorum boyle bi ses deneyimi yok tavsiye edrim

konuyu açan kardeş yukarıdaki müridin yazdığı bu tip ses tünelli kulak-içi kulaklıklardan al, sennheiser cx serisi, creative ep serisi falan. ses çok yükselmese de dışarıdan gelen sesleri izole edeceğinden daha yüksek gibi hissedebilirsin.

Hocam ben metal dinliyorum ses az gelirse kudururum hiçbi zevk alamam ya piskopata bağlıyom sonra

hocam o zaman değiştirecen o philipsi, sandisk sansa mp3 çalarlar hem uygun fiyatlı hem de oldukça performanslı, ya da cowon'un yine uygun ama flac bile çalan modelleri var. sonuç olarak buna geldik yani yapacak bişey yok :)

hocam fiyatları nekadardır o mp3 player ın ? Çorumda bulamam heralde istanbulda atatürk hava alanına yakın biyerlerde bulabilirmiyim yada 2 3 saat gibi bi vaktim var uçağı kaçırırsam göte girer 400 tl :D

havalimanının yakınında büyük bimeks mağazası var gitmeden araştır orada var mıymış diye.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

samsung yp-u3 rulz :D fena ses cıkısı var sadece ayarlardan ses denetimini kapatıyosun normalde ses vol20 kapatınca vol 40 yetiyo artıyo bile fiyatıda 50 tl falan max :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Sansa clip Tr'de zor bulursun. Bende de sansa var amazon.com dan aldım 37 dolara. 20dolarda kargo 57 dolara 4 günde geldi eve.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 17