Photoshop CC Temelleri
-
Kolay gelsin arkadaşlar. After Effect CC derslerinden sonra Photoshop CC derslerini de bugun itibariyle paylaşmaya başlıyorum. Faydalı olması dileğiyle...
-
Hocam photoshopun cc si olsu abcs i olsun 250 tane (gerçek rakam) hatta daha fazla yerli yabancı başlangıç,temel dersleri var.Üst düzey bişey anlatan yok.
Hani merak ediyorum gerçekden profesyonel olarak kullanmayı bilmiyor musunuz yoksa millet öğrenir bize rakip olur falan diye öğretmek mi istemiyorsunuz.Yoksa 250 kişinin öğrettiği bişeyi 251. kişi olarak öğretmenin başka mantığını bulamıyorum :)
-
Bu kadar çok şey biliyorsanız siz öğrenin insanlara anlatın o zaman :) Videoyu izlediyseniz video montaj , motion graphics vb. çalışmalar için kullanılan araçları anlatacağım dedim. Bunun dışında 3d ve video montaj kısmına değineceğim. Video montaj için kaç tane türkçe ders var ? ( Photoshop üzerine )
Millet olarak alfabeyi öğrenmeden roman yazmaya çalışmaya bayılıyoruz.250 kişinin öğrettiği temel dersleri izleyip üst seviyeye çıkamıyorsanız kusura bakmayın bu sizin hatanızdır. 251. kişinin üst seviye ders anlatmasını neden bekliyorsunuz ? O kişi siz olun ..
Kimse size üst seviye çalışmaları direkt olarak anlatmaz. Emek veriyorum , zaman harcıyorum ve bunu size direkt olarak aktarma mı bekliyorsunuz ? Biraz araştırmacı olun.. Emin olun hayatınız da çok şey değişecektir. -
Eline emeğine sağlık dostum..
Herkesin bir anlatım tarzı var..
Teknik ve sanat aynı şeyler değildir..
-
u235 bunu yazdı
Hocam photoshopun cc si olsu abcs i olsun 250 tane (gerçek rakam) hatta daha fazla yerli yabancı başlangıç,temel dersleri var.Üst düzey bişey anlatan yok.
Hani merak ediyorum gerçekden profesyonel olarak kullanmayı bilmiyor musunuz yoksa millet öğrenir bize rakip olur falan diye öğretmek mi istemiyorsunuz.Yoksa 250 kişinin öğrettiği bişeyi 251. kişi olarak öğretmenin başka mantığını bulamıyorum :)
katılıyorum sana :)
ama benim takip ettiğim güzel bi insan var. elinden geldiğince güzel anlatım yapıyor. ayrıca anlatımı çok güzel . anlamama yapamama gibi bir durum yok :D
youtube kanalı var.
Afgan Rasulov -
Çok güzel paylaşımlarda bulunan kanallar mevcut. Türkçe kaynak olarak düşündüğümüzde sınırlı olsada yabancı kaynaklarda müthiş dersler mevcut. Hatta Türkiyede ki kursların %95 inden öğrenemeyeceğiniz şeyleri anlatan yabancı kanallar var.
Bizim sorunumuz öğrenmek istememek. Daha paylaştığımız videoyu izlemeden , dinlemeden yorum yapılıyor. Hazıra çok alıştık malesef.... -
u235 bunu yazdı
Bu mantığa bayılıyorum, yazılımcılarda da var aynı şey. Adama domatesi, soğanı, yumurtayı veriyorsun ama o illaki menemeni istiyor. Ama bilmiyor ki marifet parmaklardadır.
-
ozgunlu bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bu mantığa bayılıyorum, yazılımcılarda da var aynı şey. Adama domatesi, soğanı, yumurtayı veriyorsun ama o illaki menemeni istiyor. Ama bilmiyor ki marifet parmaklardadır.
Hocam domatesi soğanı da verme marifet parmaklarda eksin kendi
-
u235 bunu yazdı
Seni sevmem ama dediğine katılıyorum.
Geçende google extension yapmak için set bakıyorum.
Dediği gibi 250 tane bağlangı eğitimi var herkes popup.html manifest.js adlı iki dosyayı kullanarak eklentiyi kenara koyuyor ok.
Ama devamı yok mesela sayfada html nasıl değiştiririm html nin iinde arama n asıl yaparım vs vs yok.
Paso dokuman okuma gerekiyor.
zeybekustasi tarafından 09/Şub/16 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam açık söyleyeyim hiç beğenmedim.
Bugüne kadar onlarca photoshop dersi izledim. Giriş için çok anlamsız bir içeriğe sahip. Sürükle, bırak, arayüzü oluştur sonra toolları öğreniriz çok mantıksız. Ben bunları çok kullanıyorum böyle tasarladım sen de bunu düzenleyip bırakıp yapabilirsin çok anlamsız. Zaten bilgisayar kullanacak iq'ya sahip pek çok insan onları sürükleyip bırakmayı akıl eder. Bunun ders niteliği taşımaması lazım.
Anlatımı beğenmedim. Telaffuz ve diksiyon hataları çok kulak tırmalıyor.
Şu panelde "styla" bulunsun, history bulunsun; workspace nedir vs. bahsetmeden buraya basarsan "save edersin" şeklindeki "Türkilizce" anlatımlar sence hiç bilmeyen adama hitap ediyor mu? Tahminimce ezberden anlatıyorsun.
Bence ilk derste yeni döküman nasıl oluşturulur, döküman nedir, boyutlar ne ifade eder, px, pt vs. ayrımı nedir, renk paneli nasıl kullanılır, temel toollar nelerdir gibi şeyler anlatılmalıydı. Yoksa şunu sürükleyip bırakıyoruz, şuraya ekliyoruz olmamalıydı.
Austen tarafından 09/Şub/16 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Beğenmediysen izleme güzel kardeşim. Zorla mı izletiyorum ? Yapıcı eleştiri yapmayı öğrenin artık. Ben size diksiyonum düzgün , harika Türkçe konuşuyorum mu dedim? Yada resmi bir eğitim seti mi hazırlıyorum. Gündelik hayatta nasıl konuşuyorsam videolarda da o şekilde ders anlatıyorum. Burası benim Youtube Kanalım başka değişle kişisel kanalım.Beğenen izler , beğenmeyen izlemez.
İlk dersten bu olur mu diyorsun. Bak bu senin fikrin. Bana göre oluyor ki anlattım . Zaten temel eğitim seti hazırlamıyorum. Videoyu ileri sararak mı izliyorsunuz ? Önce bu eğitim seti kapsamında neye değineceğimi anlayın. Sonra yaptığınız yorumların ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız.
Lütfen beğenmiyorum diye yorum yapmayın. Beğenmediysen izleme BU KADAR BASİT.Boş eleştiriler ile konu kabarmasın.
photoshop adobe photoshop cc photoshop cc dersleri photoshop dersleri