Photoshopcular İçeri (Yardım)
-
Merhaba arkadaşlar . Elimde 3 adet resim var birtanede arka fon var . Arka fonda değişiklikler yapılacak edit işlemi var biraz.elimdeki 3 resimdede ayrı ayrı edit işlemleri var .bu 3 resmi editledikten sonra fon resminin içine geçircez.Profesyonel bi şekilde yapılması gerekiyor.
yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok makbule geçer . selametle -
Elindeki üç adet fotoğrafı dekupe et. Dekupe edilen fotoğrafları arka planın üzerine yerleştir. Layer panelinden harman yap. Yani Multiply, Overlay, Hue/Saturation gibi şeyler. O işleme göre kendisi düzenli bir şekilde arka plana oturur. :)
-
3 resmide buraya yükle hocam görelim ve editleyelim isteğine göre
-
@Daniel-Koo dediğin gibi uğraştım bişeyler yapmaya calıstım ama olmadı :) istediğim verimi alamadım . çok iyi değilim ps de
@BosphorusPasha hocam buraya koymak istemiyorum resimleri ama yardımcı olurum diyorsan özelden atayım sana ? -
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
@Daniel-Koo dediğin gibi uğraştım bişeyler yapmaya calıstım ama olmadı :) istediğim verimi alamadım . çok iyi değilim ps de
@BosphorusPasha hocam buraya koymak istemiyorum resimleri ama yardımcı olurum diyorsan özelden atayım sana ?
-----------------------------hocam kesin yaparım dememekle birlikte kolay birşeyse yapabilirim sen resimleri pmle bakalım.. yoğun olmasam yapardımda bilgisayara trojan sokmuş piçin biri temizlemekle ilgileniyorum.. ama vaktimi alacak birşey değilse seve seve yaparım
-
tamam hocam pm atayım sana . kolay gelirse sana uğraşırsın yoksa boşver . saolasın
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bencede buraya koy resimleri herkes gorur ve inceler yapanlarda sergiler.
-
tosun bunu yazdı:
tamam hocam pm atayım sana . kolay gelirse sana uğraşırsın yoksa boşver . saolasın
-----------------------------rica ederim hocam ne demek..
-
casey bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bencede buraya koy resimleri herkes gorur ve inceler yapanlarda sergiler.
Resimler özel oldugu için koymak istemiyorm . -
http://www.tahribat.com/Forum-Photo-Shop-Kullananlardan-Istek-108343/1/photo/
http://tahribat.com/Forum-Tahribatin-Photoshop-Ustalarina-Isim-Dustu-Bir-Gozluk-Isi-Vardi-88899/
aman hocam sen bundan tırsıyorsun belli :D
-
Örnek olarak o konuları gösterebiliriz :D