folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder PHP - Windowstan Linuxa Gecis - Avantajlari Dezavantajlari

PHP - Windowstan Linuxa Gecis - Avantajlari Dezavantajlari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Birde windowsta 125 MB civari hizli indiriyodu bu neden agir gidiyo :)

Gece ikinci ciikis yaptigim router yapismis. Bende dedim linux bu kdr agir olamaz :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

@dhmm kurumsal çözümler ve adobe aramadığın sürece mutlu olacaksın :D Ama tersi durumda üşüyoruz bill reyiz bi fırt miçroşoft veyçene dediğini duyar gibiyim :D Bende linuxu destekliyorum ama maalesef ki linux bu konulara da el atasıya kadar bir süre daha  böyle gidecek.

PcK0 tarafından 20/Tem/15 02:34 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Linux iyidir hoştur ama sabredersen her şeyin alternatifleyip yaparsan işin yürür ısınamaz<san ısınamazsın demektir.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

@Pck0 galiba oyle diyorum reis. Cunku Visual Studio da lzm bana. VM icine linuxta kursam tsik olmayacak. SOn kararim olmamakla birlikte buyuk ihtimal Windowsa geri donuyorum. Yunanistan'da yasadigim yer ufak bir kasaba. Burada millet ayri coder ayri designer tutmuyor. Yani front-end back-edn birlikte gidecek. Birde simdi proje yapacaz c# ile. Sonuc adobe lzm GIMP bilmiyorum. VisualStudio lzm ki VM icinde 2013 Ultimate kasar cok fena... Win 8.1 atip tekrar VM icine linux kurabilirim (hosuma gitti). Lakin bu sefer gerekli olanlari yukleyecem. Gecen sefer her seyi denemek ivin yukledim. E bu da bir laptop kasti tabi.

Toshibadan SERIAL NUMBE ile recovery dvd indiriliyor dimi ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben de denemek için dual boot yaptım win 7 ile ubuntu, ubuntuda su an hosuma giden sey fontlar oldu  sadece :), tbt bile daha bi güzel gözüküyor.

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

ben de denemek için dual boot yaptım win 7 ile ubuntu, ubuntuda su an hosuma giden sey fontlar oldu  sadece :), tbt bile daha bi güzel gözüküyor.

Evet ubuntu hos fena degil. Fakat tsik olmadi.  :). Hadi dedim sadece PHP ile deval ederim. Derken C# projesi cikti birde adobe programlari iyidir. Lafim yok sistem iyi fakat tsik olmadi bana gore degil. Grafik isini yapamayacam. O yuzden donuyorum Win e geri.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

#linuxGörenMasumKöylü

O değil de bi ara steve jobs fanı, Linux'a geçip windowsu karalayan, MAC'e geçip Linux'u karalayan bir arkadaş vardı :D Onlayn mı?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

#linuxGörenMasumKöylü

O değil de bi ara steve jobs fanı, Linux'a geçip windowsu karalayan, MAC'e geçip Linux'u karalayan bir arkadaş vardı :D Onlayn mı?

tsik tsik tsik oldumu simdi haci.... Linuxa laf yok. Lakin olmayacak isim linuxla anladim. Geri donus yapiyorum kasacagima. ( Bu arada 50.000 kisilik sehirde yasiyorum Yunanistan'da :) koy sayilmaz... )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

@dhmm kurumsal çözümler ve adobe aramadığın sürece mutlu olacaksın :D Ama tersi durumda üşüyoruz bill reyiz bi fırt miçroşoft veyçene dediğini duyar gibiyim :D Bende linuxu destekliyorum ama maalesef ki linux bu konulara da el atasıya kadar bir süre daha  böyle gidecek.

Gülmekten karnım ağrıdı,ALLAH iyiliğini versin. :)))

Toplam Hit: 4870 Toplam Mesaj: 47
linux