Php Eğitimi Alan Arkadaşlar Bu Kurs Bana Ne Verebilir
-
Konuyu Gizliyorum Çünkü Örnek Derslerinin Linkini Paylaşıcam
Ücret Olarak 5 bin tl İstiyorlar
Örnekteki Gibi Uzaktan Eğitim Alırsam 3 bin Tl istiyorlar
Eğitimlerimizle alakalı fikir sahibi olabilmeniz için, örnek workshop videolarımız aşağıdadır.
CSS-HTML-Fireworks örnek:
http://expertakademi.adobeconnect.com/p2zfs8ynr2b/
Javascript örnek:
http://expertakademi.adobeconnect.com/p6aw8655qv7/
facebook uygulaması örnek:
http://expertakademi.adobeconnect.com/p6aw8655qv7/
twitter uygulaması örnek:
http://expertakademi.adobeconnect.com/p42sax9iu6b/
Tanıtım Videomuz : https://www.facebook.com/photo.php?v=145713475517254&set=vb.100002358086495&type=2&theater
Saygılarımızla.
@ örnek ders paylaşman gizli olmasını gerektirmez. ayrıca soran olursa firma ismini söyle yeter reklam yapar gibi numarasına kadar vermen gerekmez
-
javascript te baktım bi 10 saniye <table> nin içine <form yerleştirdiğini gördüğüm gibi kapattım
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------javascript te baktım bi 10 saniye
nin içine
-----------------------------:D:D:D
Madem para vereceksin git hocalar öğretsin adamakıllı, uzaktan eğitim yaparsan yine kendin öğrenmeye çalışacaksın. Ayrıca iyi araştırda düzgün bi kurs bul. Herkes eğitim verebilir ama herkes doğru ve yeterli eğitim veremez.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------javascript te baktım bi 10 saniye
nin içine
-----------------------------:D:D:D
Madem para vereceksin git hocalar öğretsin adamakıllı, uzaktan eğitim yaparsan yine kendin öğrenmeye çalışacaksın. Ayrıca iyi araştırda düzgün bi kurs bul. Herkes eğitim verebilir ama herkes doğru ve yeterli eğitim veremez.
-----------------------------haklısın hocamda bu kursu aramaktan ben bıktım bilge adam gibi ipneler benim peşimi bırakmaktan bıkmadı :D
-
hepsi yalan hocam ne adamlar var bilgeadama gidip gelip bi bok öğrenemeyen. insanın kendi içinde olucak. artık herşey elimizin altında arayıp ellibin tane eğitim şeysi bulursun. araştır kendi kendine öğren. ben öğrenirken evimde internetim bile yoktu öyle söyliyeyim sana. 128 mb bi flash diskim vardı gider internet kafeden script indirirdim evde günlerce onu kurmaya çalışır kurduktan sonrada editleyip birşeyler yapmaya çalışırdım. orasından burasından kodları alıp kendiliğimden birşey yapmaya çalışırdım. yoksa gidip kursa o adamların öğrettiği şeylerle sadece öğrettiği şeyleri yaparsın kendi kafanı çalıştırıp sistemleri kafanda kuramadığın sürece bi cacık yiyemezsin
-
şu an 3 kişiye html+css ten başla dedim.Zorlanıyorlar.
Bu kadar mı zor abi ? Senede 2-3 dil'e başlayan biriydim. Bu kadarda zor değil.Yapmayın gözünüzü seviyim. Hz.Google var işte orda. az buz ingilizce bilyiorsanız w3school var. Mükemmel kaynak.
Ne abicim deridniz ? gidip para harcayıp öğrenmeye çalışıyorsunuz ? oturun blog yazmak için neler gerek analiz edin, sorun, sordurun.Sonra oturun adım adım onları yapmaya çalışın.
Adım adım yaparken nelere ihtiyacınız varsa onları öğrenin.Örneğin blog için ilk baş şablon laızm.Yani html+css. O nasıl olur ?
div, font, a, img, input, form gibi nesneleri kullanma ve bunların özellikleri (css) .
Daha sonra efenktler için javascript ve jquery ki yine bunları blog için ne gerekiyorsa ayırıp adım adım öğreneceksiniz.
sonra phpye geçin.Ne gerek php için ?
önce yazdırma, while, for gibi döngüler, include sistemleri şunlar bunlar.Algoritma zamanla oturacak zaten.
--
Zor değil, yapmayın gözünüzü seveyim ya. Kendileri bi nane bildiği yok , para alıp size öğretmeye çalışıyorlar. Zor olan, mühendislikte veirlen kısım algoritma, temel mantık vs.. gibi şeyler.
Programcılık o kadar zor değil.
-
zumsuk hocamın dediği gibi harbiden bir bok bildikleri yok. alıyorlar kitapları ordan anlatıp eğitim veriyorlar.
-
Anca o kendi bildiğini öğretir kendi çözebileceği mantığı gösterir
En iyisi oturup kafa patlatmaktır
İnternet ortamında ücretsiz indirebileceğin sınırsız kaynak var
bu kadar para vermek enayilik olur bence... -
zuksukün ve cosmicin yazdıkları en iyisi :) ama onların unuttukları nokta şu ki herkes nereden başlayacağını bilemeyebilir. O yüzden kurs yol gösterici olur haliyle öğrenme süren kısalır. Ha tabi şu da var; burda yol gösteriliyor sana, ayrıca takıldığın yerlerde ipucu verenlerde var yani öğrenmenin hızlanması için. Hani kursta 1 sene uraşacağına evinde 2 sene uğraş o 5 milyar paraylada kendine bi netbook al(çalışma ortamını rahatlıkla yanında taşırsın),birkaç kitap al(ekitaplar insanı sıkar bazen internetten araştırmak falan,öyle zamanlarda kitaplardan devam et),bolca kahve al(uyumadan çalışacağın geceler için :F) :D elinde yazılı bi belge sertifika falan olmaz ama öğrenirsin istediğin gibi.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------zuksukün ve cosmicin yazdıkları en iyisi :) ama onların unuttukları nokta şu ki herkes nereden başlayacağını bilemeyebilir. O yüzden kurs yol gösterici olur haliyle öğrenme süren kısalır. Ha tabi şu da var; burda yol gösteriliyor sana, ayrıca takıldığın yerlerde ipucu verenlerde var yani öğrenmenin hızlanması için. Hani kursta 1 sene uraşacağına evinde 2 sene uğraş o 5 milyar paraylada kendine bi netbook al(çalışma ortamını rahatlıkla yanında taşırsın),birkaç kitap al(ekitaplar insanı sıkar bazen internetten araştırmak falan,öyle zamanlarda kitaplardan devam et),bolca kahve al(uyumadan çalışacağın geceler için :F) :D elinde yazılı bi belge sertifika falan olmaz ama öğrenirsin istediğin gibi.
-----------------------------ufak bir araştırma sonucu neyi nereden başlıyacağını adam çözemiyorsa inan hiç başlamasın bu işe :S
-
hayır la öyle değil; mesela sen diyosunki scriptleri kurcalaya kurcalaya öğrendim, zumsuk blog kodlayarak başla diyo.. Yani ne yaparak başlamak daha iyi oluyo o sıkıntı. Javaya başladım standart kısımda sorun yok sınıflar değişkenler döngüler falan, ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mesela. Çünkü dil masaüstü web ve mobil olarak üçe ayrılıyo, kullanacağın kütüphaneler değişiyo veritabanı falan kısımları aynı olsada. mesela masaüstü bişey yazayım desem gui için swing falan farklı şeyler var, seçenek çok olunca suyu çıkıyo ya onu demek istedim :)
@mycity: programlama bilgin ne kadar var? hiç yoksa zumsukün dediği gibi temelden giricen olaya, düzgün çalışırsan html ve cssi 1haftada doya doya öğrenirsin :D kalanı sana bağlı.
Ayrıca ingilizcen fena değilse yani okuduğunu anlayabiliyorsan sana tavsiyem; PHP and MySQL Web Development 4th Edition Addison-Wesley
Bu kitabın içinde blogdu forumdu alışveriş sitesiydi kodlamayı anlatıyor,phpyi anlatıyor. Hem dili hemde uygulama mantıklarını anlıyorsun. Tabi nesneye dayalı programlama konularına dair bir bilgin yoksa onları falan Türkçe öğrenmen gerek çünkü teorik şeyler. Türkçe olarak da http://www.adanzyephp.com/ bu kitap güzel bence :)