folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Bitcoin Borsa Scripti Yapmak

Php İle Bitcoin Borsa Scripti Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Dostlar surekli yukselen bir trendde neden al sat yapasiniz ki? Riske atabileceginiz kadar bir miktari alin, sadece bekleyin. En yuksek kari boyle edersiniz. Ihtiyaciniz oldukca cekersiniz. 

Yanlis miyim acaba?

simdi ararken soyle birsey buldum. 90 gunluk periodda bot 1000 dolari 2954 dolar yapmis yani %195 kazanc. eger ayni 90 gunluk surecte sadece bekleseydi al/sat yapmasaydi kazanci %83 kalacakti.  reddit linki bu adam 4. versiyonu yayinlamis ama para kazandirmiyor su an. uzerinde calisiyormus. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    ste1n bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Dostlar surekli yukselen bir trendde neden al sat yapasiniz ki? Riske atabileceginiz kadar bir miktari alin, sadece bekleyin. En yuksek kari boyle edersiniz. Ihtiyaciniz oldukca cekersiniz. 

Yanlis miyim acaba?

simdi ararken soyle birsey buldum. 90 gunluk periodda bot 1000 dolari 2954 dolar yapmis yani %195 kazanc. eger ayni 90 gunluk surecte sadece bekleseydi al/sat yapmasaydi kazanci %83 kalacakti.  reddit linki bu adam 4. versiyonu yayinlamis ama para kazandirmiyor su an. uzerinde calisiyormus. 

hocam cok onemli iki detay var anladigim kadariyla. (1) btc, 90 gunluk periyotta adamin ilk aldigi fiyattan daha asagiya dusmus. orada yuklu bir alim yapmis olmasi cok yuksek ihtimal. dolayisiyla karin yuksek olmasi dogal (2) adam default ayarlarla 90 gunluk surec icerisinde oynamis. stratejiyi degistirmis. btc dibi gordugunde selling rate eksilere cekmis buyuk ihtimal. zaten default parameter %65 sonuc vermis.

benim demek istedigim 90 gunluk degil, "yeterince" beklemek. Belki 1 yil, belki 3 yil. Bilemiyorum yanlis da olabilirm.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    ste1n bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Yanlis miyim acaba?

hocam cok onemli iki detay var anladigim kadariyla. (1) btc, 90 gunluk periyotta adamin ilk aldigi fiyattan daha asagiya dusmus. orada yuklu bir alim yapmis olmasi cok yuksek ihtimal. dolayisiyla karin yuksek olmasi dogal (2) adam default ayarlarla 90 gunluk surec icerisinde oynamis. stratejiyi degistirmis. btc dibi gordugunde selling rate eksilere cekmis buyuk ihtimal. zaten default parameter %65 sonuc vermis.

benim demek istedigim 90 gunluk degil, "yeterince" beklemek. Belki 1 yil, belki 3 yil. Bilemiyorum yanlis da olabilirm.

yani aslinda haklisin. tamamen kisinin kendi beklentisinin ne oldugu onemli burada. kimisi boyle al sat yapip kucuk kucuk karlarla dondurmeyi tercih eder kimisi de alip uzun sure beklemeyi daha garanti olsun diye. ben de acikcasi alip bekleme taraftariyim ama arada boyle seytan durtuyor al/sat isine girmek icin :D

Toplam Hit: 3567 Toplam Mesaj: 14
borsa exchange bitcoin btc