folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Tüm Kayıtları Sıralamak ?

Php İle Tüm Kayıtları Sıralamak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

EmrahOzgur bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam uyku bastırmıs iyice anlasılan :) ben veritabanından cekicem bunları 440 tane arac olsada teker teker yazamam ya boyle tablolara zaten dbnin bi anlamıda kalmaz o zaman :) ilgin için cok tsk ederim sagol....

Yardımcı olabilecek birileri varmıı acaba?

Hocam senin yapmak istediğin veritabanındaki araçları, o gösterdiğin tablonun içine çekmek değilmi ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmrahOzgur
    EmrahOzgur's avatar
    Erkek

ewet hocam. o araclar dıngulerle gelip alt alta sıralanacak orda. örnek id1 reno .... altına id2 bmw .... altına mercedes....  gibi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

EmrahOzgur bunu yazdı:

ewet hocam. o araclar dıngulerle gelip alt alta sıralanacak orda. örnek id1 reno .... altına id2 bmw .... altına mercedes....  gibi

Hocam zaten ben onu yaptım, o upload ettim php dosyasınını denedin mi ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmrahOzgur
    EmrahOzgur's avatar
    Erkek

orda db  baglantısı yada bi veri cekme işlemi varmı hocam ??? ! 

benim 330 araacım olsa teker teker tablolar içinemi yazıcam. veritabanından cekecek oradaki aracları elimizle kendımız yazmıcaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

EmrahOzgur bunu yazdı:

orda db  baglantısı yada bi veri cekme işlemi varmı hocam ??? ! 

benim 330 araacım olsa teker teker tablolar içinemi yazıcam. veritabanından cekecek oradaki aracları elimizle kendımız yazmıcaz.

Hocam sen dosyayı denedinmi denemedinmi ?

Sabahtan beri diyorumki o zaten veritabanından otomatik çekip tabloya ekliyor.

Düzenleme : Hocam 2 saattir 1 dosyayı deneyecen diye yatmadım bekliyorum. O dosya veritabanından otomatik çekip ekliyor. Yani bu kadar açıklama yapana kadar 1 kere atıp 10 saniyede deneyebilirdin. Kolay gelsin.. Dosyanın kodlamasıda berbat çok gereksiz hamleler yapmışın.

http://rapidshare.com/files/391230887/fiyatlar.php.html 

Kullanırsan bunu indir. Küçük bi değişiklik daha yaptım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmrahOzgur
    EmrahOzgur's avatar
    Erkek

hocam cok sagol ya.. ben oyle daralmışımki yanlıs sayfayı atıp localhosta ordan baktım olmadı dedim dalmışım. eline koluna sağlık istedigim tam buydu. ilgin için sagoll . tsklerr

Toplam Hit: 2694 Toplam Mesaj: 27