Php İle Tüm Kayıtları Sıralamak ?
-
EmrahOzgur bunu yazdı:
-----------------------------
hocam uyku bastırmıs iyice anlasılan :) ben veritabanından cekicem bunları 440 tane arac olsada teker teker yazamam ya boyle tablolara zaten dbnin bi anlamıda kalmaz o zaman :) ilgin için cok tsk ederim sagol....
Yardımcı olabilecek birileri varmıı acaba?
-----------------------------Hocam senin yapmak istediğin veritabanındaki araçları, o gösterdiğin tablonun içine çekmek değilmi ?
-
ewet hocam. o araclar dıngulerle gelip alt alta sıralanacak orda. örnek id1 reno .... altına id2 bmw .... altına mercedes.... gibi
-
EmrahOzgur bunu yazdı:
ewet hocam. o araclar dıngulerle gelip alt alta sıralanacak orda. örnek id1 reno .... altına id2 bmw .... altına mercedes.... gibi
-----------------------------Hocam zaten ben onu yaptım, o upload ettim php dosyasınını denedin mi ?
-
orda db baglantısı yada bi veri cekme işlemi varmı hocam ??? !
benim 330 araacım olsa teker teker tablolar içinemi yazıcam. veritabanından cekecek oradaki aracları elimizle kendımız yazmıcaz.
-
EmrahOzgur bunu yazdı:
orda db baglantısı yada bi veri cekme işlemi varmı hocam ??? !
benim 330 araacım olsa teker teker tablolar içinemi yazıcam. veritabanından cekecek oradaki aracları elimizle kendımız yazmıcaz.
-----------------------------Hocam sen dosyayı denedinmi denemedinmi ?
Sabahtan beri diyorumki o zaten veritabanından otomatik çekip tabloya ekliyor.
Düzenleme : Hocam 2 saattir 1 dosyayı deneyecen diye yatmadım bekliyorum. O dosya veritabanından otomatik çekip ekliyor. Yani bu kadar açıklama yapana kadar 1 kere atıp 10 saniyede deneyebilirdin. Kolay gelsin.. Dosyanın kodlamasıda berbat çok gereksiz hamleler yapmışın.
http://rapidshare.com/files/391230887/fiyatlar.php.html
Kullanırsan bunu indir. Küçük bi değişiklik daha yaptım.
-
hocam cok sagol ya.. ben oyle daralmışımki yanlıs sayfayı atıp localhosta ordan baktım olmadı dedim dalmışım. eline koluna sağlık istedigim tam buydu. ilgin için sagoll . tsklerr