folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Son Yapılan İşlemi Hafızada Tutma



Php Son Yapılan İşlemi Hafızada Tutma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek

     

    Burdaki toplama işlemlerinde her bir sonuc işlemini hafızada nasıl tutarım dizimi olur session mu olur ? yardımcı olursanız sevinirim.

    yani ilk işlemi yaptım sonucu yazdırdım.

    ikinci işlemi yaptıktan sonra resimdeki gibi önceki sonuç = 3 + 2 = 5 şeklinde olacak. sonrasında da diğer işlemi göstermek istiyorum.


    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    hocam yeni işlemden hemen önce eski işlem sonucunu db e kaydetip öyle yapabilirsin gerektiğinde ordan çekersin


    since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

    hocam yeni işlemden hemen önce eski işlem sonucunu db e kaydetip öyle yapabilirsin gerektiğinde ordan çekersin

    db yok hocam, hani dizi yada session mı olmalı diye ondan sordum. zaten kafam basmıyo gece gece hiç basmıyor : )

    solstice tarafından 22/Nis/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek
    solstice bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

    hocam yeni işlemden hemen önce eski işlem sonucunu db e kaydetip öyle yapabilirsin gerektiğinde ordan çekersin

    db yok hocam

    peki işlem sayısı sabit mi hocam örnek koddaki gibi yoksa değişken mi


    since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek

    cookie session local storage web sql vs.


    a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek

    sayı sabit olcak hocam yani her defasında

     

    3 +2 = 5

    6 + 2 = 8

    7 + 5 = 12

    4 + 4 = 8

    gibi göstericek . önceki sonucları.

    yeni işlemi yaptıkca altına bu şekil yazıdıracak. hani baska sayı yok değişken sabit koddaki gibi.

     


    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek
    solstice bunu yazdı

    sayı sabit olcak hocam yani her defasında

     

    3 +2 = 5

    6 + 2 = 8

    7 + 5 = 12

    4 + 4 = 8

    gibi göstericek . önceki sonucları.

    yeni işlemi yaptıkca altına bu şekil yazıdıracak. hani baska sayı yok değişken sabit koddaki gibi.

     fazladan 4 değişken tutup her işlem sonunda işlemleri buna eşitleyebilirsin hocam ozaman. her işlemden sonra değişken değeri ona eşitlenir istediğin zaman kullanırsın

     


    since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2007
    Erkek
    manyaki bunu yazdı
    solstice bunu yazdı

    sayı sabit olcak hocam yani her defasında

     

    3 +2 = 5

    6 + 2 = 8

    7 + 5 = 12

    4 + 4 = 8

    gibi göstericek . önceki sonucları.

    yeni işlemi yaptıkca altına bu şekil yazıdıracak. hani baska sayı yok değişken sabit koddaki gibi.

     fazladan 4 değişken tutup her işlem sonunda işlemleri buna eşitleyebilirsin hocam ozaman. her işlemden sonra değişken değeri ona eşitlenir istediğin zaman kullanırsın

     

    hocam sayfa yenilendiğindede tutmak istiyo, cookie işini görür arkadaşın

    setcookie("sonislem", "toplama"); dersen :

    $_COOKIE['sonislem'] ... şeklinde bunu kullanabilirsin

     edit: tek textboxlu hesap makinesi yapmayamı çalışıyosun :D 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    en mantıklısı cookie kullanmak php kullanmadan bile cookie oluşturabilirsin js vasıtasıyla.


    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı
    solstice bunu yazdı

    sayı sabit olcak hocam yani her defasında

     

    3 +2 = 5

    6 + 2 = 8

    7 + 5 = 12

    4 + 4 = 8

    gibi göstericek . önceki sonucları.

    yeni işlemi yaptıkca altına bu şekil yazıdıracak. hani baska sayı yok değişken sabit koddaki gibi.

     fazladan 4 değişken tutup her işlem sonunda işlemleri buna eşitleyebilirsin hocam ozaman. her işlemden sonra değişken değeri ona eşitlenir istediğin zaman kullanırsın

     

    hocam sayfa yenilendiğindede tutmak istiyo, cookie işini görür arkadaşın

    setcookie("sonislem", "toplama"); dersen :

    $_COOKIE['sonislem'] ... şeklinde bunu kullanabilirsin

     edit: tek textboxlu hesap makinesi yapmayamı çalışıyosun :D 

    hocam arkadas sordu, benim jeton düşmeyince sorayım dedim : ) hani o tam olarak ne yapıo bilmiyorum :)

    solstice tarafından 22/Nis/13 00:35 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2010
    Erkek

    edit: ben uyuyayım artık.

    yanlış anlamadıysam, istediğin şey session la da olur.

    Espo tarafından 22/Nis/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

    Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 2427 Toplam Mesaj: 23