Php Son Yapılan İşlemi Hafızada Tutma
-
$sayi1 = 10; $sayi2 = 20; $sayi3 = 30; $sayi4 = 40; $gecmis = array( array( 'sayi1' => $sayi1, 'sayi2' => $sayi2, 'toplam' => $sayi1+$sayi2 ), array( 'sayi1' => $sayi3, 'sayi2' => $sayi4, 'toplam' => $sayi3+$sayi4 ) ); // $gecmis[0]['sayi1']; --> 10 değerini verir // birinci gecmisin toplamını $gecmis[0]['toplam'] şeklinde alabilirsin. // yeni değerleri otomatik olarak eklemek için, $gecmis[] = array( 'sayi1' => 50, 'sayi2' => 99, 'toplam' => $sayi1+$sayi2 ); // bu diziyi cookie veya session'a atmanın örneği, $gecmis = serialize($gecmis); setcookie('gecmisDegerler',$gecmis,9999999); // daha sonra cookie'den bu değerleri dizi halinde almak için, $gecmis = unserialize($_COOKIE['gecmisDegerler']); -
Slothere bunu yazdı
// bu diziyi cookie veya session'a atmanın örneği, $gecmis = serialize($gecmis); setcookie('gecmisDegerler',$gecmis,9999999); // daha sonra cookie'den bu değerleri dizi halinde almak için, $gecmis = unserialize($_COOKIE['gecmisDegerler']);Hocam ilginiz için teşekkürler verdiğiniz kodu çözemedim valla ve gecmisDegerler hatası alıyorum cookie pek kullandığım şey değildir benim session daha çok kullnıyorum
serialize ve unserialize kodunu da ilk kez görüyorum benim yaptığım yontemle kısmen çözdüm pek kullanışlı bişey olmadı ama sağlık olsun Yinede teşekkürler
Toplam Hit: 3533 Toplam Mesaj: 23