Pil Deşarj Devresi ( Pil Şarjı Yapanlar İçin Önemli )
-
paint ve isis çizimlerin farklı sanki bi incelersen taş direnç birinde emiter base arasında(paint) diğerinde kollektör beyz
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
paint ve isis çizimlerin farklı sanki bi incelersen taş direnç birinde emiter base arasında(paint) diğerinde kollektör beyz
-----------------------------yazdığım yazıları okuyabilicekmisin vaktin varsa =)
-
kusura bakma :). okudum sonra yorumları okudum tekrar devreye bakınca orayı unutmusum
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
kusura bakma :). okudum sonra yorumları okudum tekrar devreye bakınca orayı unutmusum
-----------------------------önemli deil takma keşke isis de o elemanlar olsada onları koyabilsek ne yapiyim bende böyle anlatayım hemde göstereyim dedim :)
-
sen neymissin HeadBanger
guzel dokuman helal olsun :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------sen neymissin HeadBanger
-----------------------------iş yerinde sabahtan akşama kadar bu devre ile uğraştık abi :D elimizde multimetre 6-7 tane pil birbirinden değişik piller hep bir kafadan 3 kişi acaba bunun gerilimini nasıl hızlandırırız düşüncesindeyiz saat 9 da başladık akşama kadar artık 4,30 gibi bıraktık cebimde fln bende devreyi fln yeniledim çizimlerini zaten elektronikçiyim zor olmadı pc çizimi zati basit bir devre sadece mantıgını aldık o kadar ( nasılda kıvırıyorum :D ) neyse saol abi yorum için :)
-
yok hocam webcrow için dedim ben
-
yea benimki işin hayvanlık boyutu
o zaman aküyü boşaltmak için + dan - ye bi kablo çek
havai fişek gösterisini izle xD -
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------sen neymissin HeadBanger
-----------------------------iş yerinde sabahtan akşama kadar bu devre ile uğraştık abi :D elimizde multimetre 6-7 tane pil birbirinden değişik piller hep bir kafadan 3 kişi acaba bunun gerilimini nasıl hızlandırırız düşüncesindeyiz saat 9 da başladık akşama kadar artık 4,30 gibi bıraktık cebimde fln bende devreyi fln yeniledim çizimlerini zaten elektronikçiyim zor olmadı pc çizimi zati basit bir devre sadece mantıgını aldık o kadar ( nasılda kıvırıyorum :D ) neyse saol abi yorum için :)
-----------------------------hocam nette biraz arasan discharger devresi vardı :)
-
faydalı bilgiler..
sınavlardan sonra okurum :)