Pilli Lambayı Kabloluya Çevirme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Arızalı bir USB kabloyu kes kırmıı ve siyahı bağla hocam bu kadar. 3 adet saat piliyle çalışan sikko bir lambam vardı bozulan kabloya taktım çok ışık vermiyor ama iş görüyor arada.

    https://prnt.sc/1yqsk9h

    https://prnt.sc/1yqslt6

    artı ve eksiye dikkat et. sabitlemeden önce bi değdir çek.

    @torpedo_XL

    nin işaretlediği yerlere dokundur.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2008
    Homo
    Liquid bunu yazdı

    Bağla 12v da hayatın ışıklansın :)

    hiçbir şey bilmiyorsan bile kes usb kablosunu atıyorum 1. kablo sabit 2.3.4, 2. kablo sabit 1.3.4. gibi kombinasyonları dene ama denerken anlık dokundur çek. Elbet bir şekilde cihaz çalışır. Anlık değdirdiğin için de ters bağlasan bile sorun olmaz yanmaz hemen. Genelde siyah ve kırmızı olur, kırmızı artı siyah eksi olacak şekilde, diğer 2 kablo data kablosudur onlar zararsızdır. Varsa elinde eski tip bir ampül onunla da denersin kabloları bulursun uçları. Keşke avometren olsa tek seferde çözersin. 

    hiç bişey olmuyo bi an yanıyo gibi yapıyor sonra zort diye sönüyor heyecansızcana. 2x.1.5v selfie şeysi vardı acil bulmam gereken bişey var diye 3x 1.5v pil grubunu bağladım AAA bulamayınca iki saniyede zortladı. iyi hatırlattın geçri ona bi bakim sorun smd'lerdeyse direk bağlarım ben onu çok işe yarıyomuş o zıkkımlar. 

    Yüksek amperajlı adaptör bağlayınca gereksiz ısınma yapıyor niye hiç bi fikrim yok ama bendeki masa lambası yapıyor niyeyse. Gavur cebi gibi yanıyor mübarek aynı voltaj ve aynı parlaktıkta olmasına rağmen :D


    Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 13
akım pil