Pilotlarımız Şehit Olmuş..
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
O değil de hala Atatürkün menemen için söylediği sözü savunanların olması ilginç.
Şehitlerimize de allah rahmet eylesin.
savunulmayacak bir yanı yok, adam dunyayı dize getirdi kendi içindeki pisligi temizleyemedi, bi anlık sinirle söylemiş zaten daha sonradan söylüyor bunu. Ama keske emrine itaat edilseymiş de bikaç pislik azalmış olurdu :/ ben mehdiyim diye her an olusablcek adamlar var memlekette. Hem menemen içn yanls dems deyp hemde askerlere rahmet dilemen çelişkili
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Senin olduğun şehirde bir askeri öldürsünler, suçsuz olduğun halde senin için idam kararı verilsin. Bunun adı faşizmdir, savunan da faşisttir.
-----------------------------Benim olduğum ülkede bir asker öldürülürse ve zanlısını herşeyimi vererek bulup cezasını vermiyosam bunun adı nedir önce onu söyle sonra iki gram kelime öğrenipte orda burda söyleyen faşits faşizm adamlardan ol.
-
Ben suçlunun cezasını çekmesini dileyen biriyim masumun değil. Bunun neresi çelişki
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Senin olduğun şehirde bir askeri öldürsünler, suçsuz olduğun halde senin için idam kararı verilsin, şehri kasabayı yakın densin. Bunun adı faşizmdir, savunan da faşisttir.
-----------------------------menemendeki masum insanları elbetteki kastetmedi burda yahu. saçmalama dostum provakasyon yapıyorsun, menemen diye kastettigi o cihat çağrısını yapar gerici bağnazlardır. neticedede öyle oldu, yargılanıp idam edildiler. mesele şu ki onların menemende kalabalık oluşturabilme gucune nail olmş olmaları.. bu yuzden menemeni genelleştirmiştir
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Ben suçlunun cezasını çekmesini dileyen biriyim masumun değil. Bunun neresi çelişki
-----------------------------Kim sana şu yada bu suçlu dedi ?
O şerefsizlerin yapanı bulup türk adaletine teslim etmesi ve uluslar arası kanunlar gereği kan parası ödemesi gerekmektedir.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Senin olduğun şehirde bir askeri öldürsünler, suçsuz olduğun halde senin için idam kararı verilsin. Bunun adı faşizmdir, savunan da faşisttir.
Benim olduğum ülkede bir asker öldürülürse ve zanlısını herşeyimi vererek bulup cezasını vermiyosam bunun adı nedir önce onu söyle sonra iki gram kelime öğrenipte orda burda söyleyen faşits faşizm adamlardan ol.
Suçluyu devlet kendisi bulamıyorsa bunun sorumluluğu masum halka mı yıkılır. O zaman atatürkün kendini sorgulaması gerekirdi, zira cumhurbaşkanı kendisi idi. Devletin temel görevi hak ve özgürlükleri korumaktır. Bir kere dediğin çelişkili. Olayı tasarlayanlar hemen menemenden kaçmış olsa o zaman ne olacak, tüm türkiyeyi mi yakacak. Bu sadece halkı kendine füşman etmek demektir.
Bir de faşizm kelimesini belli ki sen sonradan öğrenmişsin, çünkğ yazdıklarından sonradan öğrenilen ender kelimelerden biri gibi yansıtıyorsun.
-
Allah ailelerine sabır versin, başka da bir şey denmez heralde. Rasyonel olursak onları oraya gönderenin amk.
-
Allah Rahmet Eylesin. Mekanları cennet Olsun.
Herkazin Olaylara bakış açısı çok farklı. Yıllardır yazılır çizilir kavga edilir. Bunun sonu yok..
Aksam aç bir haber kanalını sabaha kadar konusanları görürsün..Sonuç 0 .

Bu kafa ile duvarın diğer tarafı zor görünür.
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20914656.asp
Pilotlarımızın naaşları deniz dibinde teşhis edilmiş..
Daha ne denir..
Bir askeri şehit oldu diye menemeni yakın diyen atam nerdesin..
--------------------------Bir askeri şehit oldu diye menemeni yakın diyen atam nerdesin.. şu lafı çok duymaya başladık bu aralar atam neredesiniz diyeceginize örgütlenin çıkın meydanlara sesinizi duyurun hükümetin iplgini meydana cıkartın çıkartın ki insanlar artık bazı şeyleri görsün
şahsi yorumum:atıp tutarsan esad hakkında olacagı buydu ne oldu şöyle yaparız böyle yaparız diyordun hiç bir bokda yapmadın onun için susucaksın ki susuyorlar bir halt yaptıkları yok
-
Allah rahmet eylesin...Hassas bir konu bulda böle birbirimizin kalbini kırmıyarım