folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pilotlarımız Şehit Olmuş..

Pilotlarımız Şehit Olmuş..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Senin olduğun şehirde bir askeri öldürsünler, suçsuz olduğun halde senin için idam kararı verilsin, şehri kasabayı yakın densin. Bunun adı faşizmdir, savunan da faşisttir.

-----------------------------
    bi hassiktir be

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Günlerdir yazıp çiziyoruz zaten. Denilecek söz yok, aynı şeyleri tekrarlamanın lüzumu yok. Birilerinin ayak işlerini yapanların hepsinin toplamından daha zeki, bilgili, değerli pilotlarımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her şeyden önce boş yere bu insanlar canından oldu. Ne devlete güven kaldı ne de ele geçirilmiş olan askeri yönetime. Sevmediğim Suriye'ye bile bunlardan 10 kat daha fazla güveniyorum. Bu ülkeye bir savaş derdi eksikti onu da getirecekler sonunda. 

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

En son bıçak kemiğe dayanmıştı şimdi nereye dayandı ?

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Bir askeri şehit oldu diye menemeni yakın diyen atam nerdesin..

--------------------------

arkadaşım menemeni yakın dememiş olaya kubilay cavuş ve bekcinin ölümünden sorumlu tutulan kişiler idam ile cezalandırılmış  1 derecede olan kişiler kubilay çavuşu öldürüp kafasını vucudundan ayırdıkları yerde infaz emri verilmiş o kişiler orda kelleleri vurulmuştur bazılarıda o bölgede bir kaç sokakta asılmış  ve bir süre asılı kalmıştır ve bunların hepsi mahkeme kararı ile olmuş su an atatürk olsaydı hapishaneler bu kadar terör örgütü mensubu ile dolmazdı sen kockoca devlet ucak düşürüyor devlete savaş acmayı düşünüyorsun 8 şehit birden verdik 4*5 çabulcuya birşey diyemiyorsun

türkiyede yargı sistemi ve adalet yok neden mi?

polis gaz sıkmış biri ölmüş bu gazdan polise ceza görevden alınıyor o ibne ne geziyordu olay yerinde biber gazı onu evinde mi buldu bunun gibi bir sürü haber alıyoruz

amın ogulları nevruz muhabbetine milyonlarca zarar verildi devlette polisin eli baglı ki biber gazı bile sıkamıyor protestoya mı geliyor sık ibnenein evladına bak bir daha hadi eylem alanına gezmeye gidelim de geliyor mu ama bizde yok

bizde yönetici yok

bizde diktatör yok

bizde kendi çıkarlarını halkın cıkarlarından sonra düşünen kişi yok

bizde vekillerimizde erkeklik yok

bizde olan hırsız cok onun bunun cocugu cok

hep anlayan anamız biz bile aglamıyoruz şehitlerimize acıyorum ben allah mekanlarını cennet eder işşallah

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin.. 

Bile bile ölümün kucağına itenler utansın. utanmaları varsa tabi..

Gerektiğnde ölüme de gidlir.. Gidlir de . bu bizim savaşımız değildi.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3495 Toplam Mesaj: 36