Ping Sorunu Yardım
-
arkadaşlar internette speedtest yaptıgım zaman hızım ve pingim her zamanki gibi normal çıkıyo ama bir oyuna girdiğimde aşırı ping oluyo sorunu bir türlü çözemedim.Kotayı aştım diye hızım kesilse speedtest az gösterir diye biliyorum.Arasıra speedtest de ping fazla çıkıyo tekrar yap dediğimde yine düzeliyo yardımlarınızı bekliyorum.
-
Oyunun sunucularında sorun vardır bu nedenle ping olabilir
-
beraber oynuyoruz . onda ping var bende yok .
-
oyun sunucuları yurtdışında ise pinglerin yüksek olması normaldir. bu arada speedtest sitelerinden herzaman dogru sonuc alamazsın.
-
counterda bile ping yapıyo LoL de aşırı ping yapıyo her oyunda böyle oluyo tek bi oyunda değil
-
adsl bağlantında ek var mı ?
online fps tarzı oyunlarda mı ping sorunu ile cok karşılaşıyorsun ?
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
oyun sunucuları yurtdışında ise pinglerin yüksek olması normaldir. bu arada speedtest sitelerinden herzaman dogru sonuc alamazsın.
sunucuların yurt dışında olması eyvallahda oynanmıcak derecede ping olmasında bir sorun vardır elbet . oyuna beraber bağlanıyoruz . ben rahatça oynarken , arkadaş oynayamıyor. -
evet,ev telefonu bilgisayarda uzak olduğu için uzun bir kablo kullanıyorum splitter takılı değil..
-
Afrasyap bunu yazdı:
evet,ev telefonu bilgisayarda uzak olduğu için uzun bir kablo kullanıyorum splitter takılı değil..
-----------------------------kablonda kırık varsa veya kalitesi düşük ise veri taşımasıda o kadar azalır. Ana hattan gelen yerden yerden direk alırsan bağlantı kaybında birşey olmaz.
ama ek üstüne ek yaptığın zaman bağlantı düşer.
Fps online oyunlarda ping loss oranı yükselir. -
modemin kablosuz mu? eğer birileri bağlanıo ve netini sömürüyosa pingin cok yüksek olur
-
Reberals bunu yazdı:
modemin kablosuz mu? eğer birileri bağlanıo ve netini sömürüyosa pingin cok yüksek olur
-----------------------------wireless modemim ama kabloyla takılı pc ye kapalı wirelessı