Pinpon Topuyla Araba Kapasını Açma :|
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
zühehehehleyhaD:
pinpon topu araba dedinde şu reklamlar aklıma geldi;D
http://www.youtube.com/watch?v=4qP-cvkRqvg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cL6yJj6tvDI&feature=related
-----------------------------kapıyı acmak hıc mesele olmadı benim için :P
-
Pardon hocalar araba olayı gözümden kaçmış :)
-
Şu trafik vakfının çekicileri,
5. katta dershanede derste iken hocanın arabasını anahtar fln yokken, biz fark edene kadar
kapısına tel sokup,
kapıyı acıp,
videsi boşa alıp,
arabayı ortaya cekip,
yükleyip kacırdılar :D
bakakaldık :D
-
-------------------------
bir de televizyon uzaktan kumandası ile yabancı araçların (uzaktan kumandalı kilitlerin ilk versiyonlarının bulunduğu daha eski model araçlar için geçerli bu...) kapısını açma yöntemi var (ki akıllara zarar, insan zekasının tek bir rakibi var o da kendisi) ama sanırım burada anlatmam pek doğru olmaz..."
Tv kumandasını bilmiyorum da, bu her televizyona uyan ve de uymayan TV'lerin kumandalarını alıcısına tutup, programlanabilen saatler vardı. Markası CASIO, biraz kocaman bir şey, bu saati denk geldiğimiz -örneğin Renault Europa 19'da yapıyorduk (arkadaşın babasında vardı)- "A" arabasının uzaktan kumandasını saate kaydediyorduk ve daha sonra aynı model başka bir arabanın kapısını açabiliyorduk.
Saygılar.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
bir de televizyon uzaktan kumandası ile yabancı araçların (uzaktan kumandalı kilitlerin ilk versiyonlarının bulunduğu daha eski model araçlar için geçerli bu...) kapısını açma yöntemi var (ki akıllara zarar, insan zekasının tek bir rakibi var o da kendisi) ama sanırım burada anlatmam pek doğru olmaz..."
Tv kumandasını bilmiyorum da, bu her televizyona uyan ve de uymayan TV'lerin kumandalarını alıcısına tutup, programlanabilen saatler vardı. Markası CASIO, biraz kocaman bir şey, bu saati denk geldiğimiz -örneğin Renault Europa 19'da yapıyorduk (arkadaşın babasında vardı)- "A" arabasının uzaktan kumandasını saate kaydediyorduk ve daha sonra aynı model başka bir arabanın kapısını açabiliyorduk.
Saygılar.
-----------------------------o olmaz kanımca .. öle olsa bi reno kumandası bütün renoları acmazmıydı :|
-
organize işleri izlemediniz mi hocam :D orada da vardı bu olay :D
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Saygılar.
-----------------------------bencede olmaz yaw... hepsinin ayrı kodu mu ne varsa artık hepsi farkwlı die tahmin ediorum