folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pinpon Topuyla Araba Kapasını Açma :|

Pinpon Topuyla Araba Kapasını Açma :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------

zühehehehleyhaD:

pinpon topu araba dedinde şu reklamlar aklıma geldi;D

http://www.youtube.com/watch?v=4qP-cvkRqvg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cL6yJj6tvDI&feature=related

kapıyı acmak hıc mesele olmadı benim için :P

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Pardon hocalar araba olayı gözümden kaçmış :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şu trafik vakfının çekicileri,

5. katta dershanede derste iken hocanın arabasını anahtar fln yokken, biz fark edene kadar

kapısına tel sokup,

kapıyı acıp,

videsi boşa alıp,

arabayı ortaya cekip,

yükleyip kacırdılar :D

bakakaldık :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

-------------------------

bir de televizyon uzaktan kumandası ile yabancı araçların (uzaktan kumandalı kilitlerin ilk versiyonlarının bulunduğu daha eski model araçlar için geçerli bu...) kapısını açma yöntemi var (ki akıllara zarar, insan zekasının tek bir rakibi var o da kendisi) ama sanırım burada anlatmam pek doğru olmaz..."

Tv kumandasını bilmiyorum da, bu her televizyona uyan ve de uymayan TV'lerin kumandalarını alıcısına tutup, programlanabilen saatler vardı. Markası CASIO, biraz kocaman bir şey, bu saati denk geldiğimiz -örneğin Renault Europa 19'da yapıyorduk (arkadaşın babasında vardı)- "A" arabasının uzaktan kumandasını saate kaydediyorduk ve daha sonra aynı model başka bir arabanın kapısını açabiliyorduk.

Saygılar.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

bir de televizyon uzaktan kumandası ile yabancı araçların (uzaktan kumandalı kilitlerin ilk versiyonlarının bulunduğu daha eski model araçlar için geçerli bu...) kapısını açma yöntemi var (ki akıllara zarar, insan zekasının tek bir rakibi var o da kendisi) ama sanırım burada anlatmam pek doğru olmaz..."

Tv kumandasını bilmiyorum da, bu her televizyona uyan ve de uymayan TV'lerin kumandalarını alıcısına tutup, programlanabilen saatler vardı. Markası CASIO, biraz kocaman bir şey, bu saati denk geldiğimiz -örneğin Renault Europa 19'da yapıyorduk (arkadaşın babasında vardı)- "A" arabasının uzaktan kumandasını saate kaydediyorduk ve daha sonra aynı model başka bir arabanın kapısını açabiliyorduk.

Saygılar.

o olmaz kanımca .. öle olsa bi reno kumandası bütün renoları acmazmıydı :|

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

organize işleri izlemediniz mi hocam :D orada da vardı bu olay :D 

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

Saygılar.

bencede olmaz yaw... hepsinin ayrı kodu mu ne varsa artık hepsi farkwlı die tahmin ediorum

Toplam Hit: 9030 Toplam Mesaj: 18