Pipo İçen Müridler Gelsin Hele
-
Bir kış gecesi banyodan bornoz ve terlik ile çıkıp bir pipo yakmak keyifli olabilir.Uygun bir ara deneyeceğim.
-
Rötteşambırımı giyip gazete ve kahve eşliğinde pipo keyfi yapıyorum. tahribatın en soylusu benim ulen :D
yalnız bunu cdden yapıyorum evde fular rötteşambır ve pipolu gözlüklü fotolarım vardır :D
-
ilk ve son denememi iyice derin nefesle asılıp yapmıştım
acayip öksürtüyo bu dalga uzak durun... -
ExpirE bunu yazdı
ben pipodan önce tütün sarıyordum. Golden Virginya yeşil olanından.
Forever..
-
müridler zipponun pipo modellerinden dileyen olursa getirtebilirim uygun fiyattan :)
bilmeyenler için pipo modelleri normal zippoya göre ağız kısmı farklı ortada tek yuvarlak var zippoyu yan çevirdiğinizde ateş yukarı doru gidiyo pipoya tütün koyup içinize çektiğinizde ateş aşağı doru inip piponuzu yakıyor
modeller;
-
ExpirE bunu yazdı
Benim baba antikacıdır.
elimdeç ok eski lüle taşından pipo var gerçekten içimi çok güzel oluyor. Ünide tütüne para harcamayın gençler çok rahatlatıcı keyif verici sigaradan kat kat daha güzel.
Hocam baa tütün önerirmisin acaba?
ben pipodan önce tütün sarıyordum. Golden Virginya yeşil olanından.
virginia,burley,kentucky kirmasi cavendish ..
cikolata , vanilya , hindistan cevizi aromalari banko,
visne, rom plase olur
-
hocalar yanlış anlaşılmasın. pipo zaten bayadır içiyorum. yeni başlamış değilim. fakat uygun, orjinal ve sade görünümlü bi lüle taşı pipo arıyorum.
-
Arkadaşlar;
Tütünün aromasının tadına varabilmek ve fermante olmuş tütünün dumanını filtresiz bir biçimde ciğerlere çekmek çok ağır geleceğinden ve bunların yanında kültüre bağlı kalmak açısından, puro, pipo ve benzeri tütün kültürlerinde duman ağız içinde dolaştırılır.
Ben 3 yıla yakın zamandır puro kullanıyorum. Sigara içen insanlar puro içmekte zorlanırlar. Ağız alışkanlığı nedeniyle, ciğerlerine çekmek zorunda hissederler. Bu durum pipo da nasıldır bilemiyorum.
Ben mısır çarşısında çeşitli pipolar satan esnaflar görmüştüm. Gelgelelim çok kasvetli ve kaba bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Bir kaç kez denedim ancak, tütünün sıcaklığını stabilize etmek vs insanı strese sokabiliyor. Isınma problemi, kullanımının zor olması vs. üst üste gelince, purodan devam ettim.
Merak edenler de, puro hakkında sorularını buradan sorsunlar, yanıtlayalım. -
Ben eskisehirdeyim burada her fiyattan istemedigin kadar var lule tasi pipo ama ben anlamam kalitesinden.fiyatlari 30 40 tlden baslar.
-
Millet rehber yapan olsa süper olur...
Eskişehir'de tonla lületaşı var mesela, fakat Kıbrıs'ta nargile tarzında pipomsu birşey gördüm (çok ufak ve su konuluyor).
Tabi nedir ne değildir bilmiyorum. Sağlam keyif veriyor diyorsunuz. Şunun bi rehberini hazırlasak ?
Ndir nasıl içilir, tütünü nedir vs..
