folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pipo İçen Müridler Gelsin Hele

Pipo İçen Müridler Gelsin Hele

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bir kış gecesi banyodan bornoz ve terlik ile çıkıp bir pipo yakmak keyifli olabilir.Uygun bir ara deneyeceğim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Rötteşambırımı giyip gazete ve kahve eşliğinde pipo keyfi yapıyorum. tahribatın en soylusu benim ulen :D

yalnız bunu cdden yapıyorum evde fular rötteşambır ve pipolu gözlüklü fotolarım vardır :D 

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ilk ve son denememi iyice derin nefesle asılıp yapmıştım

acayip öksürtüyo bu dalga uzak durun...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

ben pipodan önce tütün sarıyordum. Golden Virginya yeşil olanından.

Forever..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

müridler zipponun pipo modellerinden dileyen olursa getirtebilirim uygun fiyattan :)

bilmeyenler için pipo modelleri normal zippoya göre ağız kısmı farklı ortada tek yuvarlak var zippoyu yan çevirdiğinizde ateş yukarı doru gidiyo pipoya tütün koyup içinize çektiğinizde ateş aşağı doru inip piponuzu yakıyor

modeller;

http://www.zippo-turkey.com/lighters.aspx?id=14&c=5

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

Benim baba antikacıdır.

elimdeç ok eski lüle taşından pipo var gerçekten içimi çok güzel oluyor. Ünide tütüne para harcamayın gençler çok rahatlatıcı keyif verici sigaradan kat kat daha güzel.

Hocam baa tütün önerirmisin acaba?

ben pipodan önce tütün sarıyordum. Golden Virginya yeşil olanından.

virginia,burley,kentucky kirmasi cavendish ..

cikolata , vanilya , hindistan cevizi aromalari banko,

visne, rom plase olur

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocalar yanlış anlaşılmasın. pipo zaten bayadır içiyorum. yeni başlamış değilim. fakat uygun, orjinal ve sade görünümlü bi lüle taşı pipo arıyorum. 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar;

Tütünün aromasının tadına varabilmek ve fermante olmuş tütünün dumanını filtresiz bir biçimde ciğerlere çekmek çok ağır geleceğinden ve bunların yanında kültüre bağlı kalmak açısından, puro, pipo ve benzeri tütün kültürlerinde duman ağız içinde dolaştırılır.

Ben 3 yıla yakın zamandır puro kullanıyorum. Sigara içen insanlar puro içmekte zorlanırlar. Ağız alışkanlığı nedeniyle, ciğerlerine çekmek zorunda hissederler. Bu durum pipo da nasıldır bilemiyorum.

Ben mısır çarşısında çeşitli pipolar satan esnaflar görmüştüm. Gelgelelim çok kasvetli ve kaba bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Bir kaç kez denedim ancak, tütünün sıcaklığını stabilize etmek vs insanı strese sokabiliyor. Isınma problemi, kullanımının zor olması vs. üst üste gelince, purodan devam ettim.

Merak edenler de, puro hakkında sorularını buradan sorsunlar, yanıtlayalım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Ben eskisehirdeyim burada her fiyattan istemedigin kadar var lule tasi pipo ama ben anlamam kalitesinden.fiyatlari 30 40 tlden baslar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Millet rehber yapan olsa süper olur...

Eskişehir'de tonla lületaşı var mesela, fakat Kıbrıs'ta nargile tarzında pipomsu birşey gördüm (çok ufak ve su konuluyor).

Tabi nedir ne değildir bilmiyorum. Sağlam keyif veriyor diyorsunuz. Şunun bi rehberini hazırlasak ?

Ndir nasıl içilir, tütünü nedir vs..

Toplam Hit: 4615 Toplam Mesaj: 37