Pipo İçen Müridler Gelsin Hele
-
Hocam benim bildiğin her içişte dinlendirmen lazım ve bunun için birden fazla pipo kullanırlar ki buna şahit olmuşluğumda var tek pipo sıkıntı yaratmıyor mu?
-
casey bunu yazdı
Hocam benim bildiğin her içişte dinlendirmen lazım ve bunun için birden fazla pipo kullanırlar ki buna şahit olmuşluğumda var tek pipo sıkıntı yaratmıyor mu?
oyüzden lüle bakıyor hacı. ahşap olanları dinlendirmek gerekiyor ısındıgı için.
ayrıca lüle taşı sıvıyı emiyormuş.
-
thanatosus bunu yazdı
Ben eskisehirdeyim burada her fiyattan istemedigin kadar var lule tasi pipo ama ben anlamam kalitesinden.fiyatlari 30 40 tlden baslar.
valla hocam ordan bana alıp yollayabilsen güzel olurdu da burdan nasıl bilecem ordaki modelleri felan. sana da zor olur.
@PanxeR
hocam o verdiğin site güvenilir mi acaba? o model 50 liraya ucuz duruyor. sahte olabilitesi yüksek. sahte olmasa bile bildiğim bir site değil. yollamazlar felan bilmiyorum yav. -
bir yer buldum, bana düzgün biyer gibi geldi. bi bayram geçsin buradan almayı düşünüyorum. düşünceleriniz neler.
http://www.naturelpipo.com/l%C3%BCleta%C5%9F%C4%B1%20pipo/islemeli%20pipolar?product_id=86 -
aranızda pipo düzenli kullanan varsa havaalanı yurtdışından giriş cıkış yapanlardan davidofun pipo tütününden geittirin fevkalade, kutusu 6-7 euro arası ama, begendigim tek tütündür
-
hocam bende alanyada bakayım hediyelikçilerde felan görmüştüm sanki.