folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Piranha Ürün Almayın Hele Diasadan Hiç Almayın! Rezillik Diz Boyu

Piranha Ürün Almayın Hele Diasadan Hiç Almayın! Rezillik Diz Boyu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bugün başıma gelen olayı anlatayım

Bir yakınım piranha navigasyon aldı diasadan ürünün ekranda sorun var çizgiler var bir sürü geri götürüyor ve ürünü geri almıyorlar sonrası şöyle

bana dedi bende piranha müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım sigortası aktif mi dedi yoo dedimsigortayı aktif ettirin plus olun dedi sigorta şirketini aradım aktif ettirdim plus için 49 lira istediler dedim hem 5 yıl ücretsiz sigorta hem ne parası dedim plus olmadı sonra piranhayı aradım benden para istediler dedim kargo parasını siz verirsiniz dediler niye ben vereyim dedim ürünü alalı 2 saat olmadı kutunun üstünde 1:1 değişim diye eşek kadar yazmışsınız dedim

sigorta şirketine gönderin dedi ürünü neden sigorta şirketine göndereyim teknik servise göndermiyorum dedim ne biçim firmasınız dedim yüzüme telefonu kapattı

bilen bilir teknik servisler garanti iade şimdiye kadar onlarca firmayla muhatap oldum en iyi si logitech teknik testekdi 2. lexmark

ama ömrümde müşterinin yüzüne telefon kapatan bir müşteri hizmetleri görmedim. Ürünü geri almayan diasa sigortada para isteyen teknopo (şeker sigortanın Allah belalarını versin) teknik desteğe değil sigorta şirketine gönderin diyen piranha

Ömrümde böyle rezalet görmedim. Sakın Sakın marketlerden promosyon elektronik cihaz almayın göte gelirsiniz

Piranhadaki 5 yıl garanti 1:1 değişim v.s şeylerin hepsi yalan ek 49 lira istiyorlar. şikayet vardada hiç bir şikayete dönüş yapmamışlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üslubunu değiştir üstadım en azından karnını boşaltırsın ne demek telefonu yüze kapamak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aldığın ürün bozuk çıktığında 7 gün içerisinde hiç bir masraf çıkarmadan 1'e 1 iade yapmaları zorunlu.

Onlarca müşteri hizmetiyle uğraşmışsın bilmen lazım huyuna gidiceksin dandik firmaların.

Ayrıca Diasa yerine Bimeks,Teknosa vs. böyle durumlarda ellerinde aynı üründen varsa direk değiştiriyor.

Benim adaptör bozuktu Bimeks 2 dakikada yenisini verdiydi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Bugün başıma gelen olayı anlatayım

Bir yakınım piranha navigasyon aldı diasadan ürünün ekranda sorun var çizgiler var bir sürü geri götürüyor ve ürünü geri almıyorlar sonrası şöyle

bana dedi bende piranha müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım sigortası aktif mi dedi yoo dedimsigortayı aktif ettirin plus olun dedi sigorta şirketini aradım aktif ettirdim plus için 49 lira istediler dedim hem 5 yıl ücretsiz sigorta hem ne parası dedim plus olmadı sonra piranhayı aradım benden para istediler dedim kargo parasını siz verirsiniz dediler niye ben vereyim dedim ürünü alalı 2 saat olmadı kutunun üstünde 1:1 değişim diye eşek kadar yazmışsınız dedim

sigorta şirketine gönderin dedi ürünü neden sigorta şirketine göndereyim teknik servise göndermiyorum dedim ne biçim firmasınız dedim yüzüme telefonu kapattı

bilen bilir teknik servisler garanti iade şimdiye kadar onlarca firmayla muhatap oldum en iyi si logitech teknik testekdi 2. lexmark

ama ömrümde müşterinin yüzüne telefon kapatan bir müşteri hizmetleri görmedim. Ürünü geri almayan diasa sigortada para isteyen teknopo (şeker sigortanın Allah belalarını versin) teknik desteğe değil sigorta şirketine gönderin diyen piranha

Ömrümde böyle rezalet görmedim. Sakın Sakın marketlerden promosyon elektronik cihaz almayın göte gelirsiniz

Piranhadaki 5 yıl garanti 1:1 değişim v.s şeylerin hepsi yalan ek 49 lira istiyorlar. şikayet vardada hiç bir şikayete dönüş yapmamışlar

piranha navigsyonla ilgili bişey anlatırdım da neyse... piranhadan dandik kulaklık ve aşırı ucuz mp3 player dışında bir şey almıyoruz :D

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Çin malı ürünün garantisi de çin malı olur elbet, yalnız aldığınız yer ile muhattap olsaydınız daha az başınız ağrırdı. Fakat iş buraya geldiyse her türlü yasal hakkınızı sonuna kadar kullanın.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

kaymakama git :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bi çin malıdır gidio resmen damgaladınız halbuki büyük firmaların markaların bile fabrikası çinde mevcut

yalnız piranha çakma aletlerin,markalaşmış hali diyebiliriz gerçekten dandik bir marka 

ayrıca emrowun dedigi dogru

diasaya bence biraz bastır sonuçta onlardan almışsın sana yeni ürünü versinler teferruat işleriyle onlar ugrassın

ayrıca ürünü vermezlersede bi kağıda rapor tuttur bence şu tarihte ürün alınmışş şu tarihte geri iade istenmiştir şu şu nedenlerden dolayı iade yapılmamıştır diye şube müdürünede imzalat onu 

eger tüketici haklarına verirsen elinde somut bişi olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ürünü teknik desteğe gönderdim karşı ödemeli :) ister alsınlar ister almasınlar almazlarsa zaten alınmadı raporu gleecek

ürünü yenileyip göndermezlerse ben ozaman yapacağımı biliyorum

ama çok şerefsizler ya kıza diyorum ki ürün hasar görmedi darbe görmedi niye sigortaya göndereyim ürün arızalı teknik desteğe göndermem lazım değilmi diyorum yüzüme kapatıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ürünün değişimini Diasa'dan yaparsan başın ağrımaz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Emrow bunu yazdı:

Ürünün değişimini Diasa'dan yaparsan başın ağrımaz.

hocam anlattım diasa almıyo geri piranha ile anlaşmamızda geri iade yok diyo

Toplam Hit: 3427 Toplam Mesaj: 22