folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Piranha Ürün Almayın Hele Diasadan Hiç Almayın! Rezillik Diz Boyu

Piranha Ürün Almayın Hele Diasadan Hiç Almayın! Rezillik Diz Boyu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sikayetvara da yazsana

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

adi serefsizler.

paranla rezil olmak diye buna deniyor iste.

nefret ediyorum bu durumlardan, boyle sirketlerin batmasi degil tum calisanlarninin toplu intihar etmesi beni mutlu eder...

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

sikayetvara da yazsana

hocam yazdım yazdımda hiç bir şikayete cvp yazmamışlar adamlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

piranha

minton

sinbo

bu markaları gördükçe uzaklaşasım geliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hocam navigasyon alanında en iyi teknik servis ve müşteri hizmetleri NEXT firmasıdır

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

5 yıl falan önce estore'den aldığım bir piranha mp3 çalarım var halende canavar gibi çatır çatır çalışıyor. o kadar kötü bir marka değil bence :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:

5 yıl falan önce estore'den aldığım bir piranha mp3 çalarım var halende canavar gibi çatır çatır çalışıyor. o kadar kötü bir marka değil bence :)

aynen hocam benimde bir ses kayıt cihazım var pirhanadan uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Bence de kötü bir firma değil. Ancak DJ'in başına gelenler daha ziyadesiyle hizmetinden. Adam mağdur. Ayıp etmiş servisi.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar bende mouse almıştım NT den piranha marka. yurda geldim. Çalışmıyor. Direk gittim NT ye kendileri ile önceden de görüşmüştüm pazartesi değiştirelim demişlerdi. Gittim Garantiye göndereceğiz dedi. O zaman gönderelim dedim. Bi gitti geldi. Bir ay felan kullandım yine bozuldu. Yine garantiye gönderdim.

Mouse 19 liralık kıytırık bir şeydi. iki kez istanbula gitti her kargo 4 lira tutsa 19 liralık mouse tan 8 lira kargoya gitti adamlardan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

kanka ben 3 yıldır 2+1 ses sistemi kullanıyorum pranha ama taşgibi hiç sorunu yok hala canavar

I know me you know you.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

imlegend bunu yazdı:

Hocalar bende mouse almıştım NT den piranha marka. yurda geldim. Çalışmıyor. Direk gittim NT ye kendileri ile önceden de görüşmüştüm pazartesi değiştirelim demişlerdi. Gittim Garantiye göndereceğiz dedi. O zaman gönderelim dedim. Bi gitti geldi. Bir ay felan kullandım yine bozuldu. Yine garantiye gönderdim.

Mouse 19 liralık kıytırık bir şeydi. iki kez istanbula gitti her kargo 4 lira tutsa 19 liralık mouse tan 8 lira kargoya gitti adamlardan.

eskiden öyleydi şimdi tüketiciye ödettiriyorlar hocam mp4üm vardı 4 sene önce 3 kere gönderdim ama şimdi artık tüketici ödüyo

burda malının iyi olup olmaması önemli değil hizmet önemli

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3431 Toplam Mesaj: 22