Piranha Ürün Almayın Hele Diasadan Hiç Almayın! Rezillik Diz Boyu
-
sikayetvara da yazsana
-
adi serefsizler.
paranla rezil olmak diye buna deniyor iste.
nefret ediyorum bu durumlardan, boyle sirketlerin batmasi degil tum calisanlarninin toplu intihar etmesi beni mutlu eder...
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
sikayetvara da yazsana
-----------------------------hocam yazdım yazdımda hiç bir şikayete cvp yazmamışlar adamlar
-
piranha
minton
sinbo
bu markaları gördükçe uzaklaşasım geliyor.
-
hocam navigasyon alanında en iyi teknik servis ve müşteri hizmetleri NEXT firmasıdır
-
5 yıl falan önce estore'den aldığım bir piranha mp3 çalarım var halende canavar gibi çatır çatır çalışıyor. o kadar kötü bir marka değil bence :)
-
alibaba bunu yazdı:
5 yıl falan önce estore'den aldığım bir piranha mp3 çalarım var halende canavar gibi çatır çatır çalışıyor. o kadar kötü bir marka değil bence :)
-----------------------------aynen hocam benimde bir ses kayıt cihazım var pirhanadan uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Bence de kötü bir firma değil. Ancak DJ'in başına gelenler daha ziyadesiyle hizmetinden. Adam mağdur. Ayıp etmiş servisi.
-
Hocalar bende mouse almıştım NT den piranha marka. yurda geldim. Çalışmıyor. Direk gittim NT ye kendileri ile önceden de görüşmüştüm pazartesi değiştirelim demişlerdi. Gittim Garantiye göndereceğiz dedi. O zaman gönderelim dedim. Bi gitti geldi. Bir ay felan kullandım yine bozuldu. Yine garantiye gönderdim.
Mouse 19 liralık kıytırık bir şeydi. iki kez istanbula gitti her kargo 4 lira tutsa 19 liralık mouse tan 8 lira kargoya gitti adamlardan.
-
kanka ben 3 yıldır 2+1 ses sistemi kullanıyorum pranha ama taşgibi hiç sorunu yok hala canavar
-
imlegend bunu yazdı:
Hocalar bende mouse almıştım NT den piranha marka. yurda geldim. Çalışmıyor. Direk gittim NT ye kendileri ile önceden de görüşmüştüm pazartesi değiştirelim demişlerdi. Gittim Garantiye göndereceğiz dedi. O zaman gönderelim dedim. Bi gitti geldi. Bir ay felan kullandım yine bozuldu. Yine garantiye gönderdim.
Mouse 19 liralık kıytırık bir şeydi. iki kez istanbula gitti her kargo 4 lira tutsa 19 liralık mouse tan 8 lira kargoya gitti adamlardan.
-----------------------------eskiden öyleydi şimdi tüketiciye ödettiriyorlar hocam mp4üm vardı 4 sene önce 3 kere gönderdim ama şimdi artık tüketici ödüyo
burda malının iyi olup olmaması önemli değil hizmet önemli