Pisagor Misagor Yalan:) [İzleyin]
-
dostum buyur .çözümünü ben yapmıştım..kolay gelsin
http://www.matematikciyiz.biz/cozummm.PNG -
TheOutlaw bunu denedik biz... açılar farklı oluyor hoca :) Bilgisayardan dolayı göz yanılsaması var işin içinde!
-
neaaah kandırıldıhmı biz şimdi a.k pisagoru böüğğğğ kusacam :(
-
dostum kandırılmadık..verdiğim linke bakarsan anlayacaksındır...
:)
sadece ekleme yaparken çoğu kişi devamı olarak görmektedir..oysaki öyle değil.. -
pit10din says:
a.q. boşuna okuduk desene zaten 2*2 de 4 e eşit değilmiş bi yerde duymuştum :))
Hocam doğru 2+2=5 edebiliyo,hatta benim gibi nasıl olduunuda biliyosan her sene dönemin ilk matematik dersinin bi kısmını kaynatabiliyosun :D tabii farklı hoca gelirse :D ama busene hoca cin çıktı,şurda bu var dedi teori çöktü :D hakkatende yanlış ama salak biri bakarsa hayatta çakmaz ;) :D
-
rudeboy dostum bizede soyle su 2*2:5 teorisinide bizde kaynatalım bişeyler:)anlat bakiim
-
Hocam 2+2=5 olması için denklem kuruluyo,zaten son gelen hoca yemeyince rezil oldum :D sildim formülü,yazan adamın siteside kapanmış,hastaydım o adamın çalışmalarına fln ama kapamış siteyi
www.mc.programlari.com
www.mc.oyunlari.com
bu iki adres o adamındı,başka siteleride vardı onun orlarda yazıyodu,onlardan birinde anlatıyodu,ama siteler kapalı :D tanıyan eden varsa bişiler yapsın yawf,açsın o adam o siteyi tekrar,funpice kursun bişiler yapsın :)Ahanda formül böyle başlıyodu,gerisini siz getirin hatırlamıyom tam :D
x=y
y=2
2+x=y+2
Daha böle 3 eşitlik fln vardı,bişiler ekliyip çıkarıyodun oluyodu :) matematik oyunlarını sevenler bilirler,varsa tamamlasın :D ben unuttum formülü.Son kere sölüyom,şu siteler tekrar açılsın bence :) komik flash oyunlar vardı,bi sürü yazı fln,eski lamer yada hackerlardan olabilir :D tanıyan varmı??? -
aslında çok mantıklı ama anlamadım...
-
beyler yesil ucgenin egimiyle turuncu ucgenin egimi bir degil dolayisiyla o ortada gordugumuz cizgi dogrusal degil geo bilenler anlar
-
Pisagor sadece bir varsayım... 3-4-5 üçgenine gelince erçekten küçükk bir sapma var... fizikçiler burada açıları 53, 37,90 kabul ederler ki bu da eğitimciler tarafından kabul edilmekte... Yani bilmekte yarar var arkadaşlar. Küçük bir sapma şahsın matematik zekasının gelişmesini engellemez.
Zaten kimyacılara bakarsanız adamların hayatları varsayım. İdeal gaz ben böyle bir gaz var olmadığını düşünüyorum... Ama böyle öğrenmekte kişinin elişimine hiç bir şekilde zarar vermez...
not: Öss Say-2 359,536 puanım var... 8) mühendis olacam...
Toplam Hit: 4791 Toplam Mesaj: 27