Pisagor Misagor Yalan:) [İzleyin]
-
ewet sonlarını iyice izleyin ortadaki kareden hata var yani fazla
kare var -
hoca ben sanmıyorum göz yanılması falan olduğunu... hackman'in dediği gibi düşünmeyi engellemez bunlar sonuçta kendi döngüsü içinde bi çelişme yok... şimdi bu göz yanılması diyenler için bişey diyeyim ve ayrıca ispatını yaptım diyen arkadaşın çözümüne pek itibar etmedim... siz bi kareyi kaç parçaya ayrırırsanız ayırın ve siz tekrar parçaları bir araya içinde boşluk olmamak suretiyle nasıl birleştirirseniz birleştirin alan değişmez... bence burda dediğiniz şey yok..
-
:) Bu olayı daha önce görmüştüm. 1 kareyi öyle bir yere saklıyorlar ki :) Çaprazlama kesinlen açılar birbirine uyumlu ama birleştirildiği açılar birbirine tam uyumlu değil. Çok küçük bir açı farkı var işte o fazladan 1 sayı buradan kazanılıyor.
Pisagor elbette doğru ve işte ispatı;
http://yunuses.com/blog/?konu=pisagor -
tamamen yalan japonların gözünün bozuk oldugunun ispatı ilk kırmızı alnda yatay 3. sutun sıfır deil ama 2. dörtgende o sutunu sıfır olarak almışlar..cok komik ahhhaahaaahahahahhaa
-
hocam aslında orada pisagor çizgisi ikinci resimde teknik olarak düz değil biraz yamuk yani 2. şekil doğru değil
pisagor kesin doğru bu sadece göz yanılması -
abi yine onlar yaa abi bıktım ben bu japonlardan biri bu cücelere dur desin yaw
Toplam Hit: 4790 Toplam Mesaj: 27