folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pitbull Günlükleri - Bir Pitbull"Un Gelişimine Şahitlik Edin !

Pitbull Günlükleri - Bir Pitbull"Un Gelişimine Şahitlik Edin !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

emekli paşaların günlükleriyle geçmez hayat bide it günlüğü okuyalım :D şaka bir yana gerçekten pitbullar sanıldığı kadar vahşi değil..Sahipleri vahşi.Ayrıca yazıda katılmadığım bir nookta çeneleri kitlenmiyor demiş ama bence kitleniyor,bir kere şahit oldum ne inat ne oyun işi,hayvan resmen üstüne vurulan zincir darbelerini hissetmez hale geldi..

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

emekli paşaların günlükleriyle geçmez hayat bide it günlüğü okuyalım :D şaka bir yana gerçekten pitbullar sanıldığı kadar vahşi değil..Sahipleri vahşi.Ayrıca yazıda katılmadığım bir nookta çeneleri kitlenmiyor demiş ama bence kitleniyor,bir kere şahit oldum ne inat ne oyun işi,hayvan resmen üstüne vurulan zincir darbelerini hissetmez hale geldi..

-----------------------------

Nerde şahit oldun hacı merak ettimde ?  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hyb o dediğini her köpek yapabilir zaten + 160kg basıncı nerden okudun ettin bilmiyorum ama köpekler ve ısırma kuvvetleri üzerine yapılan kayıtlardaki tek test oraya yazmış olduğum testtir.Pitbull 160 yapıyorsa sokak köpeğide 100 yapsın ne oalcak ikiside senin benim kemiklerimi parçalamaya yeterli mi ? yeterli..  Sahibine karşı duygusal değil şu anda ilk kez gördüğü insanalrla bile oyun onamaya calısıyor ama zaten olması gerekende bu daha yavru netiede nasıl ki ben kesin kararlar vermeden bekliyor her ay başı yaşadıkalrımı yazıyorsam sizde  bekleyin,sabredin kulaktan dolma şeyler değil pitbull tecrüblerinizi paylaşın bizde aksa ak karaysa kara diyelim

MinervaL hayvanın üstüne vurulan zincirler karısında yapabileceği tek şey ne sence? ısırmak değil mi hayvan ne anlar ısırmayı bırakınca bana vurmayı bırakacaklarını ısıran,kavgaya dalmış olan bir köpeğe cinsi ne olursa olsun elektrikli tasma kullanmak,sopa,zincir vs ile vurmak yapılabilecek en gerizakalıca harekettir.Çene kitlenmesi tamamen koca karı uydurmasıdır doğada eşi benzeri olmayan bir hadise çene kitlenmesi böyle birşey nasıl oluyorda mantığınıza sığabiliyor gerçekten anlamıyorum.. Dövüşen köpeği ayırmanın en kısa ve en kesin yolu; Üzerine sıcak su dökmek yada yapabiliyorsanız burun deliklerine uzunca üflemektir o yanınızda balon falan varsa onun havasınıda köpeğin burun deliklerine tuttursanız sonuç alabilirsiniz ama dikkat edin burnuna üfleyim derken sizi kapmasın.

Bu Pitbullar hakkınad bir topik adam gelmiş ben kangal beslerim diyor.Biz burda pitbullar'ın gerçek yüzünü ortaya çıakrtmaya calısıyor,insanları bu yönde bilinçlendirmeye çabalıyoruz hocam sana kangalınla mutlu uzun yaşamlar bunun konuyla alakası ne ?

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Çok yerinde olmuş konu.. benimde pitbull lar hakkındaki bi kaç düşüncem değişti.. o hayvana yapılanlar bizede yapılsa bizde saldırgan oluruz heralde :|

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

arka sokakta var bitane 1 yasına yeni girdi daha..

ilk geldiginde 1 aylık bile deildi nerdeyse sürekli yanındaydk sahibide cok iyi birisi ve köpek hiç saldırgan deil sokakta tasmasız dolasıyor bi kişiye saldırdıgını görmedik daha

bi gece mahalleye gelen 4-5 serseri kavga cıkardı içlerinden bi şerefsiz silah cekti :F 

murat abiyle tartısıyolar ( köpegin sahibi ) kuar bi fırladı murat abinin elinden direk silahı olan adamın elini ısırdı :D heriflerin hepsi kactı 

aksamları gezmeye cıkarıyo köpegi görünüşü cok iyi diel evet hatta bi nefes alısı var sanki yanında enjeksiyon pompası bozulmus dizel motor calısıyor o derece nefes alısı var :D insanı ürkütüo gercekten :D 

gezdirdikten sonra eve götürürken sokagın basına geldiginde köpek yere yatıo :D acaip bi ses cıkarıyor eve gitmemek için :D 

bide acaip söz dinlior :W öğrettigin herşeyi yapabilior :D tasmayı getir diosun posta kutusunda duran tasmayı alıp gelio :D 

bence pitbulllar cok iyi köpekler 

bnmde almayı düşündügüm köpek türlerinden birisi

husky golden ya da pitbul 3ünden birini bende beslicem :D 

nikoteen snnkini çiftleştirince bebesini bana yolla kanky :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    3-4 sene önce gördüğüm bi pitbull vardı.Bekçilik için sadece onu kullanıyorlardı mekan koruma filan yapıyordu.Senden izinsiz biri çiti aşsın bakalım.Isırmazdı ama burnuyla milleti kıçından ite ite dışarı atardı.Sonra o köpeğe kamyon vurdu ostimde :(:(
Toplam Hit: 10720 Toplam Mesaj: 27